TUĞGENERAL SEZGİN ERDOĞAN ŞEHİT DÜŞTÜ

GÜNDEM 09.09.2020 - 11:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3114+ kez okundu.
 

TUĞGENERAL SEZGİN ERDOĞAN ŞEHİT DÜŞTÜ

TUĞGENERAL SEZGİN ERDOĞAN ŞEHİT DÜŞTÜ
Eğirdir'in eski Paşası Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, Suriye’de görevde iken kalp krizi geçirerek vefat etti. Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın eşi Isparta Adliyesi’nde hakim olarak görev yapıyordu. Eşine acılı haber sabahın erken saatlerinde bizzat Vali Ömer Seymenoğlu tarafından bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yaptığı açıklamada "Kahraman silah arkadaşımız Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, İdlib harekât bölgesinde 09 Eylül 2020 tarihinde görevi esnasında rahatsızlanmış, derhal hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." dedi.  
TUĞGENERAL SEZGİN ERDOĞAN ŞEHİT DÜŞTÜ

Eğirdir'in eski Paşası Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, Suriye’de görevde iken kalp krizi geçirerek vefat etti. Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın eşi Isparta Adliyesi’nde hakim olarak görev yapıyordu.

Eşine acılı haber sabahın erken saatlerinde bizzat Vali Ömer Seymenoğlu tarafından bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yaptığı açıklamada "Kahraman silah arkadaşımız Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, İdlib harekât bölgesinde 09 Eylül 2020 tarihinde görevi esnasında rahatsızlanmış, derhal hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.