Tren istasyonu görevlileri hırsızlıktan gözaltına alındı

GÜNDEM 11.05.2022 - 23:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2407+ kez okundu.
 

Tren istasyonu görevlileri hırsızlıktan gözaltına alındı

Tren istasyonu görevlileri hırsızlıktan gözaltına alındı
ISPARTA'DA Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yollarına ait tren istasyonunda 4 vagon dikme demiri ile 32 metrelik bakır kablonun çalınmasıyla ilgili yapılan çalışmada tren istasyonda görevli 2 şüpheli yakalandı. Olay 06 Mayıs tarihinde meydana geldi. Isparta'nın Gönen İlçesinde tren istasyonunda 4 vagon dikme demiri ile 32 metre uzunluğundaki bakır kablo çalındı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda aynı Devlet Demiryollarında görevli M.İ ve Y.Ö. yakalandı. Şüphelilerin yapılan sorgusunda 19 Haziran 2020, 20 Aralık 2021  ve 21 Aralık  2021 tarihlerinde tren raylarında meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarını da birlikte işlediklerini belirten şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.   
Tren istasyonu görevlileri hırsızlıktan gözaltına alındı

ISPARTA'DA Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yollarına ait tren istasyonunda 4 vagon dikme demiri ile 32 metrelik bakır kablonun çalınmasıyla ilgili yapılan çalışmada tren istasyonda görevli 2 şüpheli yakalandı.

Olay 06 Mayıs tarihinde meydana geldi. Isparta'nın Gönen İlçesinde tren istasyonunda 4 vagon dikme demiri ile 32 metre uzunluğundaki bakır kablo çalındı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda aynı Devlet Demiryollarında görevli M.İ ve Y.Ö. yakalandı. Şüphelilerin yapılan sorgusunda 19 Haziran 2020, 20 Aralık 2021  ve 21 Aralık  2021 tarihlerinde tren raylarında meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarını da birlikte işlediklerini belirten şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.