“Trafik Haftası” Pandemi Kuralları Çerçevesinde Kutlandı

GÜNDEM 05.05.2021 - 21:56, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2397+ kez okundu.
 

“Trafik Haftası” Pandemi Kuralları Çerçevesinde Kutlandı

“Trafik Haftası” Pandemi Kuralları Çerçevesinde Kutlandı
01-07 Mayıs 2021 tarihleri arasını kapsayan Trafik Haftası Isparta’da pandemi kuralları dahilinde kutlandı.Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri hem sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili denetim yaptı hem de izinli sürücülere trafik kurallarını içeren bilgilendirici broşürler ve çeşitli hediyeler verdi. Çalışmada çocuklarda unutulmadı Jandarma ekipleri karşılaştıkları çocuklara şapka ve boyama kitabı hediye etti. Trafik Haftası nedeniyle Isparta İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri Süleyman  Demirel Üniversitesi kavşağı kontrol noktasında, İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri ise Eğirdir karayolu denetim noktasında farkındalık çalışması yaptılar. Ekipler sürücülere emniyet kemeri kullanımı, yorgun araç kullanmamak, hız limitlerine uymak ve yaya önceliği gibi konularda uyarılarda bulunarak bilgilendirici broşür dağıtımı gerçekleştirdiler. Ekipler karşılaştıkları çocuklara da arka koltukta emniyet kemeri takmanın öneminden bahsederek kurallara uydukları için çocuklara teşekkür ettiler.
“Trafik Haftası” Pandemi Kuralları Çerçevesinde Kutlandı

01-07 Mayıs 2021 tarihleri arasını kapsayan Trafik Haftası Isparta’da pandemi kuralları dahilinde kutlandı.Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri hem sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili denetim yaptı hem de izinli sürücülere trafik kurallarını içeren bilgilendirici broşürler ve çeşitli hediyeler verdi. Çalışmada çocuklarda unutulmadı Jandarma ekipleri karşılaştıkları çocuklara şapka ve boyama kitabı hediye etti.

Trafik Haftası nedeniyle Isparta İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri Süleyman  Demirel Üniversitesi kavşağı kontrol noktasında, İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri ise Eğirdir karayolu denetim noktasında farkındalık çalışması yaptılar. Ekipler sürücülere emniyet kemeri kullanımı, yorgun araç kullanmamak, hız limitlerine uymak ve yaya önceliği gibi konularda uyarılarda bulunarak bilgilendirici broşür dağıtımı gerçekleştirdiler. Ekipler karşılaştıkları çocuklara da arka koltukta emniyet kemeri takmanın öneminden bahsederek kurallara uydukları için çocuklara teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.