Toyota’nın Isparta Test Sürüşleri başlıyor

GÜNDEM 24.02.2016 - 01:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2379+ kez okundu.
 

Toyota’nın Isparta Test Sürüşleri başlıyor

Toyota’nın Isparta Test Sürüşleri başlıyor
Toyota Plaza Bakırcılar Satış Temsilcisi Onur Sağındık, Isparta halkının Toyota’ya olan sevgisinin bilincinde olduklarını belirterek; “Önümüzdeki günlerde ‘Test Sürüş Günleri’ne başlayacağız” dedi. TOYOTA ISPARTA’DA TEST SÜRÜŞ GÜNLERİNE BAŞLIYOR Toyota, yenilenen modelleri yakından tanımak isteyenler için Isparta’da ‘Test Sürüş Günleri’ düzenliyor. Plaza Bakırcılar Satış Temsilciliğine gelen otomobilseverler, Yeni Auris, Yeni Avensis, Yeni Hilux, Corolla, Yaris, Yaris Hybrid, Verso ve RAV4'ü ve diğer son model otomobilleri test etme ve yakından tanıma fırsatı bulacak. TOYOTA PLAZA BAKIRCILAR HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GETİRİYOR Toyota Plaza Bakırcılar, yenilenen modelleri yakından tanımak isteyenler için hizmeti vatandaşın ayağına getiriyor. Önümüzdeki günlerde Isparta’da test sürüş günleri düzenleyecek olan Toyota Plaza Bakırcılar Vatandaşların isteğine göre araçları Isparta’da test sürüş imkanı sunacak. “ARAÇLARIMIZI IYAŞPARK AVM’DE SERGİLEYECEĞİZ” Toyota’nın yeni model araçlarını Iyaşpark’ta sergilemeyi planladıklarını söyleyen Toyota Plaza Bakırcılar satış temsilcisi Onur Sağındık, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Isparta halkının Toyota sevgisini biliyoruz. Önümüzdeki günlerde Iyaşpark AVM’de yeni model araçlarımızı sergileyeceğiz. Aynı zamanda Iyaş Park’taki araçlarımızın yanında birer kutu koyarak vatandaşlarımızın taleplerine göre test sürüş araçları getireceğiz. “YENİ UYGULAMALARIMIZ DA OLACAK” Örneğin Iyaş Park’taki sergileyeceğimiz araçlarımızın yanındaki kutucuklara vatandaşlarımız adını soyadı telefon numarasını yazacak hangi model aracın test sürüşünü yapmak istiyorsa biz o aracı vatandaşımızın ayağına getireceğiz. Bilgilendirme yaptıktan sonra test sürüş hizmetini vatandaşlarımıza vermiş olacağız. Bu uygulamamızı önümüzdeki günlerde Isparta halkına duyuracağız. Bazı günler belirleyerek bu uygulamayı hayata geçireceğiz” dedi. Toyota Plaza BAKIRCILAR ANTALYA Altınova Mah.Serik Cad.No:255 Kepez / Antalya İletişim ve Açılış Saatleri Telefon: 0 242.340 09 09 Faks: 0 242.340 12 33 E-mail: satis@bakircilarantalya.toyota.com.tr Web sitesi: http://www.toyotabakircilar.com.tr/  
Toyota’nın Isparta Test Sürüşleri başlıyor

Toyota Plaza Bakırcılar Satış Temsilcisi Onur Sağındık, Isparta halkının Toyota’ya olan sevgisinin bilincinde olduklarını belirterek; “Önümüzdeki günlerde ‘Test Sürüş Günleri’ne başlayacağız” dedi.

TOYOTA ISPARTA’DA TEST

SÜRÜŞ GÜNLERİNE BAŞLIYOR

Toyota, yenilenen modelleri yakından tanımak isteyenler için Isparta’da ‘Test Sürüş Günleri’ düzenliyor. Plaza Bakırcılar Satış Temsilciliğine gelen otomobilseverler, Yeni Auris, Yeni Avensis, Yeni Hilux, Corolla, Yaris, Yaris Hybrid, Verso ve RAV4'ü ve diğer son model otomobilleri test etme ve yakından tanıma fırsatı bulacak.

TOYOTA PLAZA BAKIRCILAR HİZMETİ

VATANDAŞIN AYAĞINA GETİRİYOR

Toyota Plaza Bakırcılar, yenilenen modelleri yakından tanımak isteyenler için hizmeti vatandaşın ayağına getiriyor. Önümüzdeki günlerde Isparta’da test sürüş günleri düzenleyecek olan Toyota Plaza Bakırcılar Vatandaşların isteğine göre araçları Isparta’da test sürüş imkanı sunacak.

“ARAÇLARIMIZI IYAŞPARK

AVM’DE SERGİLEYECEĞİZ”

Toyota’nın yeni model araçlarını Iyaşpark’ta sergilemeyi planladıklarını söyleyen Toyota Plaza Bakırcılar satış temsilcisi Onur Sağındık, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Isparta halkının Toyota sevgisini biliyoruz. Önümüzdeki günlerde Iyaşpark AVM’de yeni model araçlarımızı sergileyeceğiz. Aynı zamanda Iyaş Park’taki araçlarımızın yanında birer kutu koyarak vatandaşlarımızın taleplerine göre test sürüş araçları getireceğiz.

“YENİ UYGULAMALARIMIZ DA OLACAK”

Örneğin Iyaş Park’taki sergileyeceğimiz araçlarımızın yanındaki kutucuklara vatandaşlarımız adını soyadı telefon numarasını yazacak hangi model aracın test sürüşünü yapmak istiyorsa biz o aracı vatandaşımızın ayağına getireceğiz. Bilgilendirme yaptıktan sonra test sürüş hizmetini vatandaşlarımıza vermiş olacağız. Bu uygulamamızı önümüzdeki günlerde Isparta halkına duyuracağız. Bazı günler belirleyerek bu uygulamayı hayata geçireceğiz” dedi.

Toyota Plaza BAKIRCILAR ANTALYA

Altınova Mah.Serik Cad.No:255 Kepez / Antalya

İletişim ve Açılış Saatleri

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.