TORKU ZİYAFET ET DÖNER ISPARTA’DA AÇILDI

GÜNDEM 12.10.2019 - 16:34, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3085+ kez okundu.
 

TORKU ZİYAFET ET DÖNER ISPARTA’DA AÇILDI

TORKU ZİYAFET ET DÖNER ISPARTA’DA AÇILDI
Torku Ziyafet markası ile yüzde 100 yaprak döner markasını Türkiye’ye duyuran Torku, Isparta’da. Muhteşem Ezanoğlu ile Hacı Öz’ün ortaklığında Kaymakkapı Meydanı’nda kurulan Torku Ziyafet törenle açıldı. Açılış törenine Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, EKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, oda başkanları, Ziraat Odası Başkanı Müstahattin Can Selçuk ile çok sayıda davetli katıldı. TORKU ZİYAFET’İ SİZDE DENEYİN TORKU ZİYAFET ‘’Yaprak Et Döneri’in en Lezzetlisi, en uygun yata’’ Ispartalı hemşerilerimizi bu lezzeti tatmaya bekliyoruz'' Anadolunun verimli topraklarını işleyen, doğal üretim yapan 900 bin çiftçinin üretimini yine kendi fabrikasında işleyerek Torku markasını nihai tüketiciye doğal ve sağlıklı ürünler ulaştırırken, üreticinin hasadına da talep garantisi oluşturmayı başarıyor. Türk çiftçilerinin alın teri ile ürettiği mahsullerden en kaliteli ve en güvenilir şekilde işleyerek üretilmiş Torku markalı ürünleri, en geniş tüketici kitlesine ulaştırmak, tanıtmak ve keyifli bir lezzet deneyimi sunmayı hedefliyor. Torku Ziyafet yüzde yüz doğal, güvenli, kaliteli ürünleriyle tüm tüketicilerin beğenisini kazanırken, hazır tüketim konusunda da tüketicilerin hem lezzetli hem de güvenilir gıda talebine karşılık Torku Doğrudan Döner Restoranlarını 2018 yılında hizmete açtı. Torku Doğrudan Döner ismi 2019’da yerini Torku Ziyafet’e bıraktı. Torku Ziyafet’in lezzet serüveni kendi besi çiftliklerinden başlıyor. Torku, tanınmış döner ustalarının önerileri ve gurmelerin lezzet beğenisine göre geliştirdiği döner, dünyanın tek kampüs içinde en büyük et-süt entegre tesisi olan Panagro Et-Süt Entegre Gıda Tesisleri’nde kesimi yapılan etlerden hazırlanıyor. “LEZZETİ ZİRVEDE, KALİTESİ VE DOĞALLIĞI GARANTİDE” Hizmet sloganını “Lezzeti Zirvede, Kalitesi ve Doğallığı Garantide” olarak belirleyen Torku Doğrudan Döner’in, içerisindeki kuzu eti de dönerin lezzetine lezzet katıyor. Torku Doğrudan Döner’in tüketicilere verilmeden önce gurmelere tattırılarak lezzet testinden geçen ve ülkemizin önemli yemek ustaları ve tadımcılarının önerileri de dikkate alınarak hazırlanan Torku Döner, yat ve kalite performansı açısından tüketici memnuniyetini sağlamayı hedefliyor. Konsept olarak tasarlanan ve iç tasarımı ile yemek sunumu bütün şubelerinde aynı standartlarda olacak Torku Doğrudan Döner restoranları ise tüketiciye nezih, ferah ve pırıl pırıl bir ortamda açık mutfak özelliğiyle hizmet verecek.    
TORKU ZİYAFET ET DÖNER ISPARTA’DA AÇILDI

Torku Ziyafet markası ile yüzde 100 yaprak döner markasını Türkiye’ye duyuran Torku, Isparta’da. Muhteşem Ezanoğlu ile Hacı Öz’ün ortaklığında Kaymakkapı Meydanı’nda kurulan Torku Ziyafet törenle açıldı.

Açılış törenine Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, EKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, oda başkanları, Ziraat Odası Başkanı Müstahattin Can Selçuk ile çok sayıda davetli katıldı.

TORKU ZİYAFET’İ SİZDE DENEYİN

TORKU ZİYAFET ‘’Yaprak Et Döneri’in en Lezzetlisi, en uygun yata’’ Ispartalı hemşerilerimizi bu lezzeti tatmaya bekliyoruz'' Anadolunun verimli topraklarını işleyen, doğal üretim yapan 900 bin çiftçinin üretimini yine kendi fabrikasında işleyerek Torku markasını nihai tüketiciye doğal ve sağlıklı ürünler ulaştırırken, üreticinin hasadına da talep garantisi oluşturmayı başarıyor. Türk çiftçilerinin alın teri ile ürettiği mahsullerden en kaliteli ve en güvenilir şekilde işleyerek üretilmiş Torku markalı ürünleri, en geniş tüketici kitlesine ulaştırmak, tanıtmak ve keyifli bir lezzet deneyimi sunmayı hedefliyor. Torku Ziyafet yüzde yüz doğal, güvenli, kaliteli ürünleriyle tüm tüketicilerin beğenisini kazanırken, hazır tüketim konusunda da tüketicilerin hem lezzetli hem de güvenilir gıda talebine karşılık Torku Doğrudan Döner Restoranlarını 2018 yılında hizmete açtı. Torku Doğrudan Döner ismi 2019’da yerini Torku Ziyafet’e bıraktı.

Torku Ziyafet’in lezzet serüveni kendi besi çiftliklerinden başlıyor. Torku, tanınmış döner ustalarının önerileri ve gurmelerin lezzet beğenisine göre geliştirdiği döner, dünyanın tek kampüs içinde en büyük et-süt entegre tesisi olan Panagro Et-Süt Entegre Gıda Tesisleri’nde kesimi yapılan etlerden hazırlanıyor.

“LEZZETİ ZİRVEDE, KALİTESİ VE DOĞALLIĞI GARANTİDE”

Hizmet sloganını “Lezzeti Zirvede, Kalitesi ve Doğallığı Garantide” olarak belirleyen Torku Doğrudan Döner’in, içerisindeki kuzu eti de dönerin lezzetine lezzet katıyor. Torku Doğrudan Döner’in tüketicilere verilmeden önce gurmelere tattırılarak lezzet testinden geçen ve ülkemizin önemli yemek ustaları ve tadımcılarının önerileri de dikkate alınarak hazırlanan Torku Döner, yat ve kalite performansı açısından tüketici memnuniyetini sağlamayı hedefliyor. Konsept olarak tasarlanan ve iç tasarımı ile yemek sunumu bütün şubelerinde aynı standartlarda olacak Torku Doğrudan Döner restoranları ise tüketiciye nezih, ferah ve pırıl pırıl bir ortamda açık mutfak özelliğiyle hizmet verecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.