TOPLANTISINA YARDIMCINIZ DEĞİL; BİZZAT KENDİNİZ GELECEKSİNİZ!

GÜNDEM 09.10.2019 - 10:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1676+ kez okundu.
 

TOPLANTISINA YARDIMCINIZ DEĞİL; BİZZAT KENDİNİZ GELECEKSİNİZ!

TOPLANTISINA YARDIMCINIZ DEĞİL; BİZZAT KENDİNİZ GELECEKSİNİZ!
Vali Ömer Seymenoğlu, İl Koordinasyon Toplantısına katılan yatırımcı daire müdürlüklerinin müdür yerine müdür yardımcılarının katıldığını görmesi üzerine; “Bundan böyle Belediye Başkanı, Rektör, Bölge Müdürü her kim olursa olsun bizzat kendisi gelecek” dedi.   2019 yılının dördüncü il koordinasyon toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda 2019 yılının dokuz ayında yapılan yatırımların genel bir değerlendirmesi yapıldı. Valilik Göl Toplantı salonunda Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında saat 11.00’de başlayan toplantıya; İlgili Vali Yardımcısı, Kaymakamlar, Daire Müdürleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile İlgili Sivil Toplum Örgütlerinin başkan ve temsilcileri katıldı. VALİ SEYMENOĞLU’NUN DİKKATİNDEN KAÇMADI Toplantıya Başkanlık eden Vali Ömer Seymenoğlu, toplantının açış konuşmasında il genelindeki yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantıda Vali Ömer Seymenoğlu’nun konuşmasının ardından, Süleyman Demirel Üniversitesi’nden başlamak üzere toplantıya katılan bölge müdürleri, il müdürleri, üniversiteler ve diğer kurum ve kuruluş temsilcileri kurumlarının yaptığı yatırımları sunum şeklinde toplantıya katılanlara anlattılar. Ancak, her iki üniversitenin rektörünün ve bazı bölge ve daire müdürlerinin toplantıya gelmeyip yardımcılarını göndermeleri Vali Ömer Seymenoğlu’nun dikkatinden kaçmadı. VALİ SEYMENOĞLU; “TOPLANTILARI BİZZAT KENDİNİZ KATILACAKSINIZ” Bunun üzerine bir konuşma yapan Vali Ömer Seymenoğlu; “Bu toplantı İl Koordinasyon Toplantısıdır. Burada ilin genelindeki yatırımları görüşüp konuşuyoruz. Dolayısıyla çok önemli bir toplantıdır. Ancak, görüyorum ki, bazıları kendileri gelmek yerine yardımcılarını gönderiyorlar. Bu işler böyle olmaz. Onlara buradan selam söylüyorum. Bundan sonraki toplantıya yardımcılarını göndermek yerine bizzat kendileri gelsinler. “BU İŞLER CİDDİ İŞTİR” Yoksa burada kurumunuz gerektiği gibi temsil edilmez. Dinlenmez. Biz de bir şey söylemek istesek karşımızda kurumun bizzat muhatabı olmadığı için söyleyemeyiz. Bu işler ciddi iştir. Şuanda benim de çok önemli işlerim var. Ş. Karaağaç ilçesine Şehidimizin mevlidine gideceğim. Ama, gitmeden önce bu toplantıya başkanlık ediyorum. İstesem ben de Vali Yardımcıma talimatı verir giderdim. Bu toplantıya yardımcım başkanlık ederdi. Böyle olmaz” dedi.
TOPLANTISINA YARDIMCINIZ DEĞİL; BİZZAT KENDİNİZ GELECEKSİNİZ!

Vali Ömer Seymenoğlu, İl Koordinasyon Toplantısına katılan yatırımcı daire müdürlüklerinin müdür yerine müdür yardımcılarının katıldığını görmesi üzerine; “Bundan böyle Belediye Başkanı, Rektör, Bölge Müdürü her kim olursa olsun bizzat kendisi gelecek” dedi.
 
2019 yılının dördüncü il koordinasyon toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda 2019 yılının dokuz ayında yapılan yatırımların genel bir değerlendirmesi yapıldı. Valilik Göl Toplantı salonunda Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında saat 11.00’de başlayan toplantıya; İlgili Vali Yardımcısı, Kaymakamlar, Daire Müdürleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile İlgili Sivil Toplum Örgütlerinin başkan ve temsilcileri katıldı.
VALİ SEYMENOĞLU’NUN
DİKKATİNDEN KAÇMADI
Toplantıya Başkanlık eden Vali Ömer Seymenoğlu, toplantının açış konuşmasında il genelindeki yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.
Toplantıda Vali Ömer Seymenoğlu’nun konuşmasının ardından, Süleyman Demirel Üniversitesi’nden başlamak üzere toplantıya katılan bölge müdürleri, il müdürleri, üniversiteler ve diğer kurum ve kuruluş temsilcileri kurumlarının yaptığı yatırımları sunum şeklinde toplantıya katılanlara anlattılar. Ancak, her iki üniversitenin rektörünün ve bazı bölge ve daire müdürlerinin toplantıya gelmeyip yardımcılarını göndermeleri Vali Ömer Seymenoğlu’nun dikkatinden kaçmadı.
VALİ SEYMENOĞLU; “TOPLANTILARI
BİZZAT KENDİNİZ KATILACAKSINIZ”
Bunun üzerine bir konuşma yapan Vali Ömer Seymenoğlu; “Bu toplantı İl Koordinasyon Toplantısıdır. Burada ilin genelindeki yatırımları görüşüp konuşuyoruz. Dolayısıyla çok önemli bir toplantıdır. Ancak, görüyorum ki, bazıları kendileri gelmek yerine yardımcılarını gönderiyorlar. Bu işler böyle olmaz. Onlara buradan selam söylüyorum. Bundan sonraki toplantıya yardımcılarını göndermek yerine bizzat kendileri gelsinler.
“BU İŞLER CİDDİ İŞTİR”
Yoksa burada kurumunuz gerektiği gibi temsil edilmez. Dinlenmez. Biz de bir şey söylemek istesek karşımızda kurumun bizzat muhatabı olmadığı için söyleyemeyiz. Bu işler ciddi iştir. Şuanda benim de çok önemli işlerim var. Ş. Karaağaç ilçesine Şehidimizin mevlidine gideceğim. Ama, gitmeden önce bu toplantıya başkanlık ediyorum. İstesem ben de Vali Yardımcıma talimatı verir giderdim. Bu toplantıya yardımcım başkanlık ederdi. Böyle olmaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.