TOKİ PROJE UZMANINDAN KRİTİK UYARI

GÜNDEM 10.07.2019 - 17:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2748+ kez okundu.
 

TOKİ PROJE UZMANINDAN KRİTİK UYARI

TOKİ PROJE UZMANINDAN KRİTİK UYARI
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Proje Uzmanı Hüseyin Ayhan, konut başvurusunda bulunduğu halde kurada ismi çıkmayanlara ikinci kuraya kadar paralarını bankadan çekmemeleri uyarısında bulundu. Isparta’da TOKİ tarafından yapılacak 300 konutun hak sahipleri için dün saat Işıkkent Spor Salonunda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekim töreninde konuşan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Proje Uzmanı Hüseyin Ayhan, konut sahibi olmak isteyen ve salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlara kritik uyarılarda bulundu. AYHAN; “TOKİ OLARAK ISPARTA'YA DAHA ÇOK KONUT YAPACAĞIZ" Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Proje Uzmanı Hüseyin Ayhan konuşmasında; “Isparta’da 300 vatandaşımızı daha ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu konutları maliyet çalışmaları bittiğinde Isparta’nın hizmetine sunacağız. İdaremiz, Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin bize verdiği yetki çerçevesinde acil eylem planı kapsamında inşallah 2023 yılına kadar 1 milyon konut hedeyle çalışmalarına devam ediyor. Türkiye genelinde şu ana kadar 650 bin konutun çalışmaları, ihalesi bitti. İnşallah 2023 yılında Cumhurbaşkanımızın bize gösterdiği 1 milyon konut hedene ulaşacağız” dedi. Yapılacak olan TOKİ Çünür konutları hakkında da açıklamalarda bulunan TOKİ Proje Uzmanı Hüseyin Ayhan; “Bugün burada çekilişini yapacağımız Isparta Çünür Mahallesi kuraları, Toplu Konut İdaresi olarak başvuru rekoru kırdığımız projeler arasında yer almıştır. Başvuru yapan siz değerli vatandaşlarımızın büyük bir heyecanla bekledikleri kura çekilişini gerçekleştireceğiz. Başvuru yapan sizlerin ve noter huzurunda yapılacak olan çekilişte öncelikle Isparta Çünür TOKİ evleri 2+1 ve 3+1 kuraları çekilecektir. Böylece kura sonunda; 300 Konutluk Isparta Merkez Çünür Mahallesi konut projesi Hak Sahibi Belirleme Kura Çekilişimizi tamamlamış olacağız. “İKİNCİ KURAYA KADAR PARANIZI BANKADAN ÇEKMEYİN” Ancak, buradan sizlere çok önemli bir duyuruyu da yapmak istiyorum. Bugünkü kura için başvurusunu yapan vatandaşlarımız kurada isimleri çıkmasa bile ikinci bir kuraya kadar beklesinler ve sakın bankaya yatırdıkları parayı çekmesinler. Zira, Isparta’da bu konutların yapımı devam edecek. O başvuruları ve yatırdıkları paraları yapılacak yeni konutlar için de geçerli sayılabilir. Bu konuda son kararı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yönetimi verecektir. Onun için vatandaşlarımızın ikinci kuraya kadar beklemelerini tavsiye ediyorum” dedi.
TOKİ PROJE UZMANINDAN KRİTİK UYARI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Proje Uzmanı Hüseyin Ayhan, konut başvurusunda bulunduğu halde kurada ismi çıkmayanlara ikinci kuraya kadar paralarını bankadan çekmemeleri uyarısında bulundu. Isparta’da TOKİ tarafından yapılacak 300 konutun hak sahipleri için dün saat Işıkkent Spor Salonunda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekim töreninde konuşan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Proje Uzmanı Hüseyin Ayhan, konut sahibi olmak isteyen ve salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlara kritik uyarılarda bulundu.

AYHAN; “TOKİ OLARAK ISPARTA'YA DAHA ÇOK KONUT YAPACAĞIZ"

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Proje Uzmanı Hüseyin Ayhan konuşmasında; “Isparta’da 300 vatandaşımızı daha ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu konutları maliyet çalışmaları bittiğinde Isparta’nın hizmetine sunacağız. İdaremiz, Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin bize verdiği yetki çerçevesinde acil eylem planı kapsamında inşallah 2023 yılına kadar 1 milyon konut hedeyle çalışmalarına devam ediyor. Türkiye genelinde şu ana kadar 650 bin konutun çalışmaları, ihalesi bitti. İnşallah 2023 yılında Cumhurbaşkanımızın bize gösterdiği 1 milyon konut hedene ulaşacağız” dedi. Yapılacak olan TOKİ Çünür konutları hakkında da açıklamalarda bulunan TOKİ Proje Uzmanı Hüseyin Ayhan; “Bugün burada çekilişini yapacağımız Isparta Çünür Mahallesi kuraları, Toplu Konut İdaresi olarak başvuru rekoru kırdığımız projeler arasında yer almıştır. Başvuru yapan siz değerli vatandaşlarımızın büyük bir heyecanla bekledikleri kura çekilişini gerçekleştireceğiz. Başvuru yapan sizlerin ve noter huzurunda yapılacak olan çekilişte öncelikle Isparta Çünür TOKİ evleri 2+1 ve 3+1 kuraları çekilecektir. Böylece kura sonunda; 300 Konutluk Isparta Merkez Çünür Mahallesi konut projesi Hak Sahibi Belirleme Kura Çekilişimizi tamamlamış olacağız.

“İKİNCİ KURAYA KADAR PARANIZI BANKADAN ÇEKMEYİN”

Ancak, buradan sizlere çok önemli bir duyuruyu da yapmak istiyorum. Bugünkü kura için başvurusunu yapan vatandaşlarımız kurada isimleri çıkmasa bile ikinci bir kuraya kadar beklesinler ve sakın bankaya yatırdıkları parayı çekmesinler. Zira, Isparta’da bu konutların yapımı devam edecek. O başvuruları ve yatırdıkları paraları yapılacak yeni konutlar için de geçerli sayılabilir. Bu konuda son kararı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yönetimi verecektir. Onun için vatandaşlarımızın ikinci kuraya kadar beklemelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.