TKDK’da Sekizinci çağrının süresi 10 Şubata uzadı

GÜNDEM 29.01.2020 - 10:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2222+ kez okundu.
 

TKDK’da Sekizinci çağrının süresi 10 Şubata uzadı

TKDK’da Sekizinci çağrının süresi 10 Şubata uzadı
  Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, makine ve ekipman alımını içeren sekizinci çağrı döneminin proje teslim tarihlerini uzattı. Avrupa Birliği fonlarını yatırımcılarla buluşturan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Isparta ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda sekizinci proje çağrı dönemine çıkan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, projelerin teslim tarihinde süre uzatımına gitti. Projelerin teslim tarihinin 31 Ocak'tan 10 Şubat’a kadar uzatıldığını açıklayan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Isparta İl Koordinatörü Prof. Dr. Süleyman Gülcü, sekizinci çağrı döneminin makine ve ekipman alımlarını içerdiğini söyledi. Gülcü, “Sekizinci çağrı ile ilgili süreç şuan devam ediyor 31 Ocaktı bunu 10 Şubat’a erteledik ve tekrar bir uzatılmanın olacağını düşünmüyorum onun için proje sahiplerimiz veya yatırımcılarımız hızlı bir şekilde ellerinde hazırlık sürecinde olan projeleri tamamlayıp kurumumuza biran önce başvurularını yapsınlar buradan ancak bunu önerebiliriz sekizinci başvurumuz bildiğiniz üzere 103 tedbiriyle ilgili sadece makine ekipman çağrısıydı et işleme, süt işleme, beyaz ve kanatlı eti işleme, meyve sebze işleme paketleme, depolama sektörlerinde ihtiyaç duydukları makine ekipmanları alabilecekleri bir çağrıydı inşallah bu süreçte de iyi projeler gelir bizde TKDK aracılığıyla onları destekleriz. TKDK bu şekilde Isparta ekonomisine ciddi bir katkı sağlar diye ümit ediyoruz.” dedi  
TKDK’da Sekizinci çağrının süresi 10 Şubata uzadı

 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, makine ve ekipman alımını içeren sekizinci çağrı döneminin proje teslim tarihlerini uzattı.

Avrupa Birliği fonlarını yatırımcılarla buluşturan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Isparta ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda sekizinci proje çağrı dönemine çıkan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, projelerin teslim tarihinde süre uzatımına gitti.

Projelerin teslim tarihinin 31 Ocak'tan 10 Şubat’a kadar uzatıldığını açıklayan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Isparta İl Koordinatörü Prof. Dr. Süleyman Gülcü, sekizinci çağrı döneminin makine ve ekipman alımlarını içerdiğini söyledi. Gülcü, “Sekizinci çağrı ile ilgili süreç şuan devam ediyor 31 Ocaktı bunu 10 Şubat’a erteledik ve tekrar bir uzatılmanın olacağını düşünmüyorum onun için proje sahiplerimiz veya yatırımcılarımız hızlı bir şekilde ellerinde hazırlık sürecinde olan projeleri tamamlayıp kurumumuza biran önce başvurularını yapsınlar buradan ancak bunu önerebiliriz sekizinci başvurumuz bildiğiniz üzere 103 tedbiriyle ilgili sadece makine ekipman çağrısıydı et işleme, süt işleme, beyaz ve kanatlı eti işleme, meyve sebze işleme paketleme, depolama sektörlerinde ihtiyaç duydukları makine ekipmanları alabilecekleri bir çağrıydı inşallah bu süreçte de iyi projeler gelir bizde TKDK aracılığıyla onları destekleriz. TKDK bu şekilde Isparta ekonomisine ciddi bir katkı sağlar diye ümit ediyoruz.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.