Teşekkürler Bilgiç

GÜNDEM 25.05.2021 - 12:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1648+ kez okundu.
 

Teşekkürler Bilgiç

Teşekkürler Bilgiç
Önce İl Özel İdare Spor, sonra Isparta Davrazspor ve son olarakta Isparta 32 Spor'un kuruluşundan bu güne büyük çaba sarfeden TBMM Başkanvekili Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in emekleri boşa gitmedi. Yıllardır emek verilen takımımız Isparta32Spor'un bu başarısında büyük emeği olan, şehrimizin bu sevinci yaşamasında fedakarlıklar yapan, Süreyya Sadi Bilgiç'e şehrimiz adına teşekkür ediyoruz. ŞEHRİMİZİN SPORUNA VERİLEN BÜYÜK EMEK BÜYÜK TBMM BAŞKANVEKİLİ VE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 2016 yılından beri şehrimize profesyonel takım kazandırmak adına atılan Isparta için bir kıvılcım çak sloganıyla başlanılan Isparta basını ve taraftarımız ile kenetlenilen ve Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç büyük destekleri ile bugüne gelen Ispartasporumuzun şampiyonluğunu kutluyoruz. Bilgiç'in önderliğin tüm Isparta halkı bugün 16.30'da Keçiborlu-Uluborlu yolunda Çadırdan başlatılacak büyük şampiyonluk konvoyuna tüm yeşil pembe renklere gönül vermiş taraftarlarımızı bekliyoruz.  
Teşekkürler Bilgiç

Önce İl Özel İdare Spor, sonra Isparta Davrazspor ve son olarakta Isparta 32 Spor'un kuruluşundan bu güne büyük çaba sarfeden TBMM Başkanvekili Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in emekleri boşa gitmedi.

Yıllardır emek verilen takımımız Isparta32Spor'un bu başarısında büyük emeği olan, şehrimizin bu sevinci yaşamasında fedakarlıklar yapan, Süreyya Sadi Bilgiç'e şehrimiz adına teşekkür ediyoruz.

ŞEHRİMİZİN SPORUNA VERİLEN BÜYÜK EMEK BÜYÜK TBMM BAŞKANVEKİLİ VE AK

PARTİ MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ

2016 yılından beri şehrimize profesyonel takım kazandırmak adına atılan Isparta için bir kıvılcım çak sloganıyla başlanılan Isparta basını ve taraftarımız ile kenetlenilen ve Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç büyük destekleri ile bugüne gelen Ispartasporumuzun şampiyonluğunu kutluyoruz.

Bilgiç'in önderliğin tüm Isparta halkı bugün 16.30'da Keçiborlu-Uluborlu yolunda Çadırdan başlatılacak büyük şampiyonluk konvoyuna tüm yeşil pembe renklere gönül vermiş taraftarlarımızı bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.