TEŞEKKÜR

GÜNDEM 10.04.2015 - 13:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1902+ kez okundu.
 

TEŞEKKÜR

Kalbimdeki önemli rahatsızlığın teşhis ve tedavisini büyük bir ilgi ve başarı ile sonuçlandıran  ÖZEL ŞİFA HASTANESİ KALP DAMAR CERRAHİ DOKTORU DOÇ. DR. ŞENOL GÜLMEN'e  Ameliyathane, Yoğun Bakım ve cerrahi Müdahale sonrası kat hemşirelerine ilgilendikleri için kat personellerine emeği geçen bütün hastane personeline sonsuz teşekkürlerimi sunarım. ARİF BOZKURT    

Kalbimdeki önemli rahatsızlığın teşhis ve tedavisini büyük bir ilgi ve başarı ile sonuçlandıran  ÖZEL ŞİFA HASTANESİ KALP DAMAR CERRAHİ DOKTORU

DOÇ. DR. ŞENOL GÜLMEN'e  Ameliyathane, Yoğun Bakım ve cerrahi Müdahale sonrası kat hemşirelerine ilgilendikleri için kat personellerine emeği geçen bütün hastane personeline sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

ARİF BOZKURT

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.