Temizlik işçisi olarak girdi, Başkanlığa kadar yükseldi

GÜNDEM 26.01.2022 - 11:01, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1535+ kez okundu.
 

Temizlik işçisi olarak girdi, Başkanlığa kadar yükseldi

Temizlik işçisi olarak girdi, Başkanlığa kadar yükseldi
Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına seçilen Sinan Aydın, bundan tam 22 yıl önce odaya bağlı düğün salonuna temizlik işçisi olarak girdiğini, inanarak ve çalışarak başkanlığa kadar yükseldiğini söyledi. Geçtiğimiz 16 Ocak tarihinde yapılan genel kurul ile Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına seçilen Sinan Aydın’ın,  başarısının altında yatan gerçekte ortaya çıktı. Azmin Zaferine örnek olacak bir şekilde başarı merdivenlerini  tırnaklarıyla kazıyarak çıkan Aydın, tarihler 2000 yılını gösterdiğinde Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı’na bağlı Düğün Salonuna temizlik görevlisi olarak işe başladı.  Gelmiş olduğumuz noktada ise ODA BAŞKANI oldu. Isparta’da esnaf, siyaset, bürokrasi ve işdünyası ile iç içe olan herkesin yakından tanıdığı isim olan Sinan Aydın 16 Ocak 2022 Pazar günü yapılan Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Kurulu’nda oda başkanlığına seçildi.  Başkan olmadan önce de odanın genel sekreterlik görevini üstlenen Sinan Aydın’ın bugünlere kolay gelmediği ortaya çıktı. DÜĞÜN SALONUNUNDA İŞE BAŞLADIM Konuyla ilgili olarak konuşan Başkan Aydın: ‘Çocukluğum ve gençlik yıllarım esnaflıkla geçti. 2000 yılında Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası’na bağlı Halıkent Mahallesi’nde bulunan düğün salonuna temizlik görevlisi olarak işe başladım. Sadece temizlik değil, oranın sorumluluğu v.b gibi bütün herşeyine ben bakıyordum.  2006 yılında ise genel sekreter olarak oda da görev aldım. O tarihten itibaren genel sekreterlik görevini üstlendim. Ayrıca aktif siyasette de yer aldım. 2019 mahalli idareler seçimlerinde Isparta Merkez İl Genel Meclis üyesi oldum. Bu özelliğim ile de Türkiye’de bir oda da Genel Sekreter olup, İl Genel Meclisi seçilen tek kişi ben oldum. Dostlarımın ve sevenlerim desteğiyle üyelerimiz haricinde bütün Ispartalılara da hizmet etmek nasip oldu. Yüce Allah nasip etti ve 16 Ocak 2022 tarihinde yapılan  odamız seçimlerinde başkanlığa seçildim. Odamızla ilgili olarak bütün görevlerde yer almak bana ayrı bir mutluluk veriyor. 2000 yılında ki iş heyecan neyse şimdi de aynı heyecanı yaşıyorum.  Rabbim ilk olarak temizlik işçiliği ile hizmet etmemi sağladı, sonra da başkan olarak görevimi sürdürmemi nasip etti. Isparta merkezde ki bütün odalarda da genel sekreterlikten başkanlığa seçilen tek kişinin ben olduğumu da öğrendim. Bu da bana ayrıca bir mutluluk veriyor. İş  hayatına atıldığım günden itibaren beşeri ilişkilerimi, aile düzenimi hiç bozmadım.  Beşeri ilişkiler ve aile düzeni insana güç veriyor. Bugün bu makamlara, kimseyi ayırmadan herkesi dost, arkadaş ve kardeş olarak görmemiz sayesinde geldik.  İnandık ve başardık.” Dedi.
Temizlik işçisi olarak girdi, Başkanlığa kadar yükseldi

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına seçilen Sinan Aydın, bundan tam 22 yıl önce odaya bağlı düğün salonuna temizlik işçisi olarak girdiğini, inanarak ve çalışarak başkanlığa kadar yükseldiğini söyledi.

Geçtiğimiz 16 Ocak tarihinde yapılan genel kurul ile Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına seçilen Sinan Aydın’ın,  başarısının altında yatan gerçekte ortaya çıktı. Azmin Zaferine örnek olacak bir şekilde başarı merdivenlerini  tırnaklarıyla kazıyarak çıkan Aydın, tarihler 2000 yılını gösterdiğinde Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı’na bağlı Düğün Salonuna temizlik görevlisi olarak işe başladı.  Gelmiş olduğumuz noktada ise ODA BAŞKANI oldu. Isparta’da esnaf, siyaset, bürokrasi ve işdünyası ile iç içe olan herkesin yakından tanıdığı isim olan Sinan Aydın 16 Ocak 2022 Pazar günü yapılan Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Kurulu’nda oda başkanlığına seçildi.  Başkan olmadan önce de odanın genel sekreterlik görevini üstlenen Sinan Aydın’ın bugünlere kolay gelmediği ortaya çıktı.

DÜĞÜN SALONUNUNDA İŞE BAŞLADIM

Konuyla ilgili olarak konuşan Başkan Aydın: ‘Çocukluğum ve gençlik yıllarım esnaflıkla geçti. 2000 yılında Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası’na bağlı Halıkent Mahallesi’nde bulunan düğün salonuna temizlik görevlisi olarak işe başladım. Sadece temizlik değil, oranın sorumluluğu v.b gibi bütün herşeyine ben bakıyordum.  2006 yılında ise genel sekreter olarak oda da görev aldım. O tarihten itibaren genel sekreterlik görevini üstlendim. Ayrıca aktif siyasette de yer aldım. 2019 mahalli idareler seçimlerinde Isparta Merkez İl Genel Meclis üyesi oldum. Bu özelliğim ile de Türkiye’de bir oda da Genel Sekreter olup, İl Genel Meclisi seçilen tek kişi ben oldum. Dostlarımın ve sevenlerim desteğiyle üyelerimiz haricinde bütün Ispartalılara da hizmet etmek nasip oldu. Yüce Allah nasip etti ve 16 Ocak 2022 tarihinde yapılan  odamız seçimlerinde başkanlığa seçildim. Odamızla ilgili olarak bütün görevlerde yer almak bana ayrı bir mutluluk veriyor. 2000 yılında ki iş heyecan neyse şimdi de aynı heyecanı yaşıyorum.  Rabbim ilk olarak temizlik işçiliği ile hizmet etmemi sağladı, sonra da başkan olarak görevimi sürdürmemi nasip etti. Isparta merkezde ki bütün odalarda da genel sekreterlikten başkanlığa seçilen tek kişinin ben olduğumu da öğrendim. Bu da bana ayrıca bir mutluluk veriyor. İş  hayatına atıldığım günden itibaren beşeri ilişkilerimi, aile düzenimi hiç bozmadım.  Beşeri ilişkiler ve aile düzeni insana güç veriyor. Bugün bu makamlara, kimseyi ayırmadan herkesi dost, arkadaş ve kardeş olarak görmemiz sayesinde geldik.  İnandık ve başardık.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.