Temizlenmeyen Halılarda Büyük Risk var!!

SİYASET 20.04.2019 - 00:17, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1723+ kez okundu.
 

Temizlenmeyen Halılarda Büyük Risk var!!

Parlar Halı Sahibi Kadir Dursun, halı ve koltukların virüs ve bakterileri uzun süre saklama özelliğinin olduğunu söyledi.
Parlar Halı Yıkama İşletmecisi Kadir Dursun, şu uyarıda bulundu:   "Koronavirüs salgını nedeniyle halılarınızı da bakteri ve virüs oluşmaması için mutlaka periyodik olarak yıkatalım. Halılarınız antibakteriyel dezenfekte ilaçlarla yıkanmaktadır. Firmama müşterilerimizin öneri ve isteklerine değer vermektedir. Değerli müşterilerimizin Sağlığı bizim için önemlidir Sağlıklı günler dileriz." Parlar Halı Yıkama 0535 622 95 35  
Parlar Halı Sahibi Kadir Dursun, halı ve koltukların virüs ve bakterileri uzun süre saklama özelliğinin olduğunu söyledi.

Parlar Halı Yıkama İşletmecisi Kadir Dursun, şu uyarıda bulundu:

 

"Koronavirüs salgını nedeniyle halılarınızı da bakteri ve virüs oluşmaması için mutlaka periyodik olarak yıkatalım.

Halılarınız antibakteriyel dezenfekte ilaçlarla yıkanmaktadır. Firmama müşterilerimizin öneri ve isteklerine değer vermektedir. Değerli müşterilerimizin Sağlığı bizim için önemlidir Sağlıklı günler dileriz."

Parlar Halı Yıkama 0535 622 95 35

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.