Teknoloji hayatı kolaylaştırıyor ama...

GÜNDEM 25.04.2019 - 14:21, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2519+ kez okundu.
 

Teknoloji hayatı kolaylaştırıyor ama...

Teknoloji hayatı kolaylaştırıyor ama...
İl Milli Eğitim Müdürlüğü teknoloji bağımlılığı ve teknolojinin doğru kullanılması konusunda çarpıcı bir söyleşi düzenledi. SDÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zihni Tunca’nın konuşmacı olduğu programda ‘sosyal hayat’ vurgusu yapıldı.   Teknoloji bağımlılığı ve teknolojinin doğru kullanımı ile ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Zihni Tunca’nın konuşmacı olduğu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Yıldırım ve çok sayıda okul yöneticisinin katıldığı bir söyleşi gerçekleştirildi.   Söyleşide; cep telefonu, bilgisayar ve Internet başta olmak üzere bilgi ve iletişim teknolojilerinin bizlere sunmuş olduğu tüm nimetlerin çeşitli yan etki ve zararlarının da olduğu ve özellikle sosyal medya olarak adlandırılan dijital paylaşım platformlarının bilinçsiz kullanımının kişilere fiziksel, sosyal, psikolojik, ailevi, mesleki vb. pek çok yönde zararlar verebileceği üzerinde duruldu. Bu yüzden de, bağımlılık düzeyinde kullanılıyor olmasa bile, sosyal medya ve internet kullanımını kontrol altında tutabilmenin bu etkileri en aza indirirken, hayatı kolaylaştıran çeşitli faydalar sağlayacağı bu faydaların başında ise zamanı daha verimli kullanma ve sosyal hayata intibakın olacağına vurgu yapıldı.   Bilişim teknolojisi ve sosyal medyanın nesiller üzerindeki tesirinin farklı boyutlarda ele alındığı söyleşi sonunda, günün anısına İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Yıldırım tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Zihni Tunca’ya plaket takdim edildi.
Teknoloji hayatı kolaylaştırıyor ama...

İl Milli Eğitim Müdürlüğü teknoloji bağımlılığı ve teknolojinin doğru kullanılması konusunda çarpıcı bir söyleşi düzenledi. SDÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zihni Tunca’nın konuşmacı olduğu programda ‘sosyal hayat’ vurgusu yapıldı.

 

Teknoloji bağımlılığı ve teknolojinin doğru kullanımı ile ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Zihni Tunca’nın konuşmacı olduğu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Yıldırım ve çok sayıda okul yöneticisinin katıldığı bir söyleşi gerçekleştirildi.

 

Söyleşide; cep telefonu, bilgisayar ve Internet başta olmak üzere bilgi ve iletişim teknolojilerinin bizlere sunmuş olduğu tüm nimetlerin çeşitli yan etki ve zararlarının da olduğu ve özellikle sosyal medya olarak adlandırılan dijital paylaşım platformlarının bilinçsiz kullanımının kişilere fiziksel, sosyal, psikolojik, ailevi, mesleki vb. pek çok yönde zararlar verebileceği üzerinde duruldu. Bu yüzden de, bağımlılık düzeyinde kullanılıyor olmasa bile, sosyal medya ve internet kullanımını kontrol altında tutabilmenin bu etkileri en aza indirirken, hayatı kolaylaştıran çeşitli faydalar sağlayacağı bu faydaların başında ise zamanı daha verimli kullanma ve sosyal hayata intibakın olacağına vurgu yapıldı.

 

Bilişim teknolojisi ve sosyal medyanın nesiller üzerindeki tesirinin farklı boyutlarda ele alındığı söyleşi sonunda, günün anısına İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Yıldırım tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Zihni Tunca’ya plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.