Tek Bir Düşüncemiz Var O Da Memleket

GÜNDEM 22.04.2019 - 16:03, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2722+ kez okundu.
 

Tek Bir Düşüncemiz Var O Da Memleket

Tek Bir Düşüncemiz Var O Da Memleket
AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer ve yönetimi, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu. AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer, Şükrü Başdeğirmen’in belediye başkanlığının Isparta merkez başta olmak üzere tüm ilçe, belde ve köylere hayırlı olması temennisinde bulundu. Özer, “Isparta’mızın bu doğru seçimi ile önümüzdeki 5 sene en iyi hizmetleri alacağını ve karşılığını en iyi şekilde göreceğine eminiz” dedi. Hizmette 5 yıl büyük bir mücadele içerisinde olacaklarını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, verdikleri sözlerin tek tek yerine getirilmesiyle birlikte yine süreç içerisinde yapılması gereken farklı yatırımların da yapılacağını belirtti. Hizmetleri gerçekleştirirken bakış açılarının sadece Isparta merkez olmayacağını, şehri bir bütün olarak göreceklerini kaydeden Başdeğirmen, “Şehrimiz bütününde bizim de içerisinde olmamız gereken işler olduğunda bizlerde içerisinde olarak, ilçelerimizle, beldelerimizle, köylerimizle beraber bir bütün olarak Isparta’mızın tamamını kucaklayacak şekilde o hizmetleri yapmak istiyoruz. İmkanlar dahilinde ne yapılması gerekiyorsa birlik beraberlik içerisinde hep beraber yapacağız. Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz zaman, doğruyu bulduğumuz sürece birlikte en güzel işleri yapacağımız inancındayım. Hizmette siyasi farklılık önemli değil, bir vatandaşımızın bizimle alakalı bir ihtiyacı, beklentisi veya bizim çözebileceğimiz bir konu olduğunda hiçbir zaman o parti, bu parti aklımıza gelmeyecektir, bunu da vatandaşlarımızın bilmesini isteriz. Tek bir düşünce var o da memleket. Bu memlekette yaşayan tüm insanlar bizim vatandaşımız. Hedefimiz vatandaş odaklı hizmet etmek” görüşlerinde bulundu.  
Tek Bir Düşüncemiz Var O Da Memleket

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer ve yönetimi, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer, Şükrü Başdeğirmen’in belediye başkanlığının Isparta merkez başta olmak üzere tüm ilçe, belde ve köylere hayırlı olması temennisinde bulundu. Özer, “Isparta’mızın bu doğru seçimi ile önümüzdeki 5 sene en iyi hizmetleri alacağını ve karşılığını en iyi şekilde göreceğine eminiz” dedi.

Hizmette 5 yıl büyük bir mücadele içerisinde olacaklarını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, verdikleri sözlerin tek tek yerine getirilmesiyle birlikte yine süreç içerisinde yapılması gereken farklı yatırımların da yapılacağını belirtti. Hizmetleri gerçekleştirirken bakış açılarının sadece Isparta merkez olmayacağını, şehri bir bütün olarak göreceklerini kaydeden Başdeğirmen, “Şehrimiz bütününde bizim de içerisinde olmamız gereken işler olduğunda bizlerde içerisinde olarak, ilçelerimizle, beldelerimizle, köylerimizle beraber bir bütün olarak Isparta’mızın tamamını kucaklayacak şekilde o hizmetleri yapmak istiyoruz. İmkanlar dahilinde ne yapılması gerekiyorsa birlik beraberlik içerisinde hep beraber yapacağız. Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz zaman, doğruyu bulduğumuz sürece birlikte en güzel işleri yapacağımız inancındayım. Hizmette siyasi farklılık önemli değil, bir vatandaşımızın bizimle alakalı bir ihtiyacı, beklentisi veya bizim çözebileceğimiz bir konu olduğunda hiçbir zaman o parti, bu parti aklımıza gelmeyecektir, bunu da vatandaşlarımızın bilmesini isteriz. Tek bir düşünce var o da memleket. Bu memlekette yaşayan tüm insanlar bizim vatandaşımız. Hedefimiz vatandaş odaklı hizmet etmek” görüşlerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.