TEK BAYAN ADAY AK PARTİ'DE

SİYASET 08.04.2015 - 19:52, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2280+ kez okundu.
 

TEK BAYAN ADAY AK PARTİ'DE

7 Haziran seçimleri öncesinde 7 Nisan'da siyasi partiler Milletvekili Adaylarını açıkladı. AK Parti her dönem olduğu gibi bu dönemde de bir bayan adayı listeye yerleştirdi
7 Haziran seçimleri öncesinde 7 Nisan'da siyasi partiler Milletvekili Adaylarını açıkladı. AK Parti her dönem olduğu gibi bu dönemde de bir bayan adayı listeye yerleştirdi. Ancak AK Parti'nin her dönem yaptığı bayan aday formülünü MHP ve CHP yine uygulamadı. CHP ön seçiminde hiç bir bayan aday adayı olmaz iken, MHP'de de durum değişmedi. Seçmenin % 50'si bayan ama siyasi partiler milletvekili aday sıralamasında yer verilmiyor. AK Parti dışında hiçbir siyasi parti bayan milletvekilini listeye almıyor. AK Parti yine her dönem olduğu gibi 3+1 yaparak bir bayan adaya liste de yer verdi. Ayşe Usta AK PArti'nin 4. sıra milletvekili adayı olarak seçimde çalışmalarını sürdürecek.  
7 Haziran seçimleri öncesinde 7 Nisan'da siyasi partiler Milletvekili Adaylarını açıkladı. AK Parti her dönem olduğu gibi bu dönemde de bir bayan adayı listeye yerleştirdi

7 Haziran seçimleri öncesinde 7 Nisan'da siyasi partiler Milletvekili Adaylarını açıkladı. AK Parti her dönem olduğu gibi bu dönemde de bir bayan adayı listeye yerleştirdi. Ancak AK Parti'nin her dönem yaptığı bayan aday formülünü MHP ve CHP yine uygulamadı. CHP ön seçiminde hiç bir bayan aday adayı olmaz iken, MHP'de de durum değişmedi.

Seçmenin % 50'si bayan ama siyasi partiler milletvekili aday sıralamasında yer verilmiyor. AK Parti dışında hiçbir siyasi parti bayan milletvekilini listeye almıyor. AK Parti yine her dönem olduğu gibi 3+1 yaparak bir bayan adaya liste de yer verdi. Ayşe Usta AK PArti'nin 4. sıra milletvekili adayı olarak seçimde çalışmalarını sürdürecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.