Tek aday Canan Aydın; El Ele Derneği Kongreye Gidiyor

GÜNDEM 22.01.2020 - 10:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2735+ kez okundu.
 

Tek aday Canan Aydın; El Ele Derneği Kongreye Gidiyor

Tek aday Canan Aydın; El Ele Derneği Kongreye Gidiyor
Isparta El Ele Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan kongresi bugün yapılacak. Dernek Binasında saat 14.000’te gerçekleştirilecek kongrede başkanlık için tek aday mevcut Başkan Canan Aydın.   Kurulduğu günden bu yana yaptığı yardımlar, eğitim hizmetleri, sosyal ve kültürel hizmetlerle dikkatleri çeken El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 4.Olağan Genel Kurulu’nu bugün yapacak. BUGÜN 4. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPACAK Yardıma muhtaç vatandaşlara giysi yardımı başta olmak üzere ilk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrencilerin yanı sıra üniversitede eğitim gören öğrencilere verilen burslar veren dernek, olağan Genel Kurulu’nu 22 Ocak 2020 Çarşamba günü yani bugün yapacak. Dernek merkezinin bulunduğu Çelebiler Mahallesi Damgacı Sokak Gül Köşkü toplantı salonunda gerçekleştirilecek kongrenin gündem maddeleri içinde seçim maddesi de bulunuyor. TEK ADAY CANAN AYDIN 37’si resmi, 300 gönüllü üyesi bulunan derneğin kongreye mevcut Başkan Canan Aydın ile gideceği belirtilirken, Aydın’ın tekrar başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Tek aday Canan Aydın; El Ele Derneği Kongreye Gidiyor

Isparta El Ele Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan kongresi bugün yapılacak. Dernek Binasında saat 14.000’te gerçekleştirilecek kongrede başkanlık için tek aday mevcut Başkan Canan Aydın.
 
Kurulduğu günden bu yana yaptığı yardımlar, eğitim hizmetleri, sosyal ve kültürel hizmetlerle dikkatleri çeken El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 4.Olağan Genel Kurulu’nu bugün yapacak.
BUGÜN 4. OLAĞAN GENEL
KURULUNU YAPACAK
Yardıma muhtaç vatandaşlara giysi yardımı başta olmak üzere ilk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrencilerin yanı sıra üniversitede eğitim gören öğrencilere verilen burslar veren dernek, olağan Genel Kurulu’nu 22 Ocak 2020 Çarşamba günü yani bugün yapacak. Dernek merkezinin bulunduğu Çelebiler Mahallesi Damgacı Sokak Gül Köşkü toplantı salonunda gerçekleştirilecek kongrenin gündem maddeleri içinde seçim maddesi de bulunuyor.
TEK ADAY CANAN AYDIN
37’si resmi, 300 gönüllü üyesi bulunan derneğin kongreye mevcut Başkan Canan Aydın ile gideceği belirtilirken, Aydın’ın tekrar başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.