TED Isparta Kolejinden İngilizce destek programı

EĞİTİM 27.03.2015 - 22:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2140+ kez okundu.
 

TED Isparta Kolejinden İngilizce destek programı

TED Isparta Kolejinden İngilizce destek programı     TED Isparta Koleji, nakille okullarına kayıt olacak öğrencilere yönelik İngilizce destek programı hazırladı. Toplam 120 saat olan İngilizce eğitimi ile nakille gelecek öğrencilerin İngilizce eğitim açıkları kapatılabilecek. Nakille TED Isparta Kolejini tercih edecek öğrencilere yönelik, İngilizce destek programı başlatılıyor. Uzman yabancı dil kadrosu tarafından verilecek eğitim, 120 saati kapsıyor. Okullarına nakille gelecek öğrencilere toplam 120 saat İngilizce eğitimi vereceklerini ifade eden TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü Hayrettin Bilge, “Nakille gelen öğrencilerimizin İngilizce eğitimiyle ilgili kaygıları oluyor. Tabi bizim okulumuzda İngilizce eğitimi yüksek seviyede olduğu veliler endişe yaşıyorlar. Çocuklarımız acaba bu açığı kapatabilirler mi diye. Hiç endişe duymasınlar. Kolejimiz toplam 120 saat İngilizce destek programıyla bu açıkları kapatabileceğiz” dedi. Nakille gelecek öğrencilere yönelik “imkansız değil” sloganıyla İngilizce destek programı başlatacaklarını vurgulayan TED Isparta Koleji İngilizce Bölüm Başkanı Lütfi Toksöz, hem yaz aylarında hem de okul öncesi sezonda verilecek eğitimlerle öğrencilerin iyi bir eğitim alacağını söyledi. Toksöz, “Haziran ve Ağustos aylarında İngilizce destek programını gerçekleştireceğiz. Tabi yaz döneminde de yabancı dil kadromuzla öğrencilerimizle birlikte olacağız. Onlara uzaktan eğitimle destekleyeceğiz. Haziran ve Ağustos aylarındaki yabancı dil eğitimleriyle bu da toplam 120 saat bu açık kapatılabileceğiz. Okul sezonu açılmadan da yabancı dil eğitimi vereceğiz” dedi. TED Isparta Koleji İngilizce Bölüm Başkanı Toksöz, 13 kişilik yabancı dil kadrosunun sürekli düzenlenen seminerle kendilerini güncellediğini dile getirerek, “Biz her öğrencimize farklı programlar düzenliyoruz” diye konuştu.

TED Isparta Kolejinden İngilizce destek programı
 
 
TED Isparta Koleji, nakille okullarına kayıt olacak öğrencilere yönelik İngilizce destek programı hazırladı. Toplam 120 saat olan İngilizce eğitimi ile nakille gelecek öğrencilerin İngilizce eğitim açıkları kapatılabilecek.
Nakille TED Isparta Kolejini tercih edecek öğrencilere yönelik, İngilizce destek programı başlatılıyor. Uzman yabancı dil kadrosu tarafından verilecek eğitim, 120 saati kapsıyor.
Okullarına nakille gelecek öğrencilere toplam 120 saat İngilizce eğitimi vereceklerini ifade eden TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü Hayrettin Bilge, “Nakille gelen öğrencilerimizin İngilizce eğitimiyle ilgili kaygıları oluyor. Tabi bizim okulumuzda İngilizce eğitimi yüksek seviyede olduğu veliler endişe yaşıyorlar. Çocuklarımız acaba bu açığı kapatabilirler mi diye. Hiç endişe duymasınlar. Kolejimiz toplam 120 saat İngilizce destek programıyla bu açıkları kapatabileceğiz” dedi.
Nakille gelecek öğrencilere yönelik “imkansız değil” sloganıyla İngilizce destek programı başlatacaklarını vurgulayan TED Isparta Koleji İngilizce Bölüm Başkanı Lütfi Toksöz, hem yaz aylarında hem de okul öncesi sezonda verilecek eğitimlerle öğrencilerin iyi bir eğitim alacağını söyledi. Toksöz, “Haziran ve Ağustos aylarında İngilizce destek programını gerçekleştireceğiz. Tabi yaz döneminde de yabancı dil kadromuzla öğrencilerimizle birlikte olacağız. Onlara uzaktan eğitimle destekleyeceğiz. Haziran ve Ağustos aylarındaki yabancı dil eğitimleriyle bu da toplam 120 saat bu açık kapatılabileceğiz. Okul sezonu açılmadan da yabancı dil eğitimi vereceğiz” dedi.
TED Isparta Koleji İngilizce Bölüm Başkanı Toksöz, 13 kişilik yabancı dil kadrosunun sürekli düzenlenen seminerle kendilerini güncellediğini dile getirerek, “Biz her öğrencimize farklı programlar düzenliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.