TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ YENİ HASTENEYİ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 14.01.2021 - 23:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2002+ kez okundu.
 

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ YENİ HASTENEYİ ZİYARET ETTİ

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ YENİ HASTENEYİ ZİYARET ETTİ
TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 63 Milyon TL'ye mal olan ve tüm branşlarda hizmet veren Eğirdir'in yeni hastanesini ziyaret etti. Son teknolojik ve donanımlı olarak polikinlik hizmet veren Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 100 yatak kapasitesine sahip. 21.500 M2 kapalı alanlı 24 poliklinik odası , 10 Adet diyaliz ünitesi, 8 adet yoğun bakım kapasiteli, 20 adet fizik tedavi ünitesi, 5 adet diş Üniti, modern Labratuvar görüntüleme ve acil ünitesi olan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 112 istasyonu ile birlikte 63 milyon TL maal oldu. Eğirdir’imiz olmak üzere çevre ilçelere köy ve kasabalarımıza, Isparta'mıza hayırlı uğurlu olsun. TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in Eğirdir ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, Şehir Hastanesi Başhekimi Ruşen Keskin, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Semih Gürler, İSUBÜ Öğretim görevlisi Şarkikarağaç MYO Müdürü Gazeteci Şakir Aksöz ve beraberindeki heyet eşlik etti.  
TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ YENİ HASTENEYİ ZİYARET ETTİ

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 63 Milyon TL'ye mal olan ve tüm branşlarda hizmet veren Eğirdir'in yeni hastanesini ziyaret etti.

Son teknolojik ve donanımlı olarak polikinlik hizmet veren Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 100 yatak kapasitesine sahip.

21.500 M2 kapalı alanlı 24 poliklinik odası , 10 Adet diyaliz ünitesi, 8 adet yoğun bakım kapasiteli, 20 adet fizik tedavi ünitesi, 5 adet diş Üniti, modern Labratuvar görüntüleme ve acil ünitesi olan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 112 istasyonu ile birlikte 63 milyon TL maal oldu. Eğirdir’imiz olmak üzere çevre ilçelere köy ve kasabalarımıza, Isparta'mıza hayırlı uğurlu olsun.

TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in Eğirdir ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, Şehir Hastanesi Başhekimi Ruşen Keskin, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Semih Gürler, İSUBÜ Öğretim görevlisi Şarkikarağaç MYO Müdürü Gazeteci Şakir Aksöz ve beraberindeki heyet eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.