TBMM Başkanvekili Bilgiç'ten Konya Valisine ziyaret

GÜNDEM 24.09.2021 - 10:01, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2141+ kez okundu.
 

TBMM Başkanvekili Bilgiç'ten Konya Valisine ziyaret

TBMM Başkanvekili Bilgiç'ten Konya Valisine ziyaret
TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve beraberindeki heyet ile birlikte eski Isparta Valisi olan Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı ziyaret etti. Vali Özkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e ve beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Şehir hastanesi Başhekimi Feridun Ruşen Keskin'e teşekkür etti.
TBMM Başkanvekili Bilgiç'ten Konya Valisine ziyaret

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve beraberindeki heyet ile birlikte eski Isparta Valisi olan Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı ziyaret etti.

Vali Özkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e ve beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Şehir hastanesi Başhekimi Feridun Ruşen Keskin'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.