TAŞERON İŞÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

SİYASET 08.10.2015 - 17:17, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1318+ kez okundu.
 

TAŞERON İŞÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti Milletvekili Adayları Süreyya Sadi Bilgiç ve Haydar Kemal Kurt bugün saat 15.00’de SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi konferans salonunda taşeron işçilerle bir araya geldiler. Moral motivasyon toplantısı adı altında gerçekleştirilen etkinliğe işçilerin daveti üzerine katılan milletvekili adayları taşeron işçilerin sorunlarını dinleyip not aldılar. Siyasi konuşmalardan ziyadetaşeron işçilerin durumu ve Türkiye’nin son günlerde içinde bulunduğu durumailişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve AKParti Isparta Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, taşeron işçilerle bir arayagelmekten duydukları mutluluğu dile getirdiler. AK PartiMilletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, seçim sürecinde siyasi konuşmayapmakistemediğini SDÜ’deki taşeron işçilerle ilgili gerekli önlemlerinalınacağınıve düzenlemeleri yapmak için çalışacaklarını söyledi. TERÖRLE MÜCADELEDE GÜÇLÜ İKTİDARŞART   Terörle mücadele konusuna değinenMilletvekili Bilgiç, “Terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam ediyor.Ülkemizi tekrardan istikrarlı bir duruma getirebilmek için gayret ve çaba sarfediyoruz. Bu zaman kadar 2 binin üzerinde PKK terör örgütü üyesi öldürüldü. Bumücadelenin sürdürülebilmesi içingüçlü bir iktidar olması lazım. Biz de bumücadeleyi sürdürecek gücü barındırıyoruz. Daha fazla canlaryanmasın, daha fazla analar ağlamasın diye güçlü vekararlı bir tutum sergiliyoruz. Allah’ın izniyle tüm bu fitnelerdenkurtulacağız. Bizim Suriye politikamızı eleştirenler var. Ancak Suriyepolitikasını eleştirenlere söyleyeceklerimiz de var. Biz Suriye konusundastratejik ve doğru adımlar atıyoruz” diye konuştu. YENİ BİR BAŞLANGICI YİNE AK PARTİYAPACAK   Süleyman DemirelÜniversitesi’ndeki taşeron işçilerle biraya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğuifade eden AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, “Böylesi güzelbir ortamda sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Moral vemotivasyon noktasındaki davetiniz içinçok teşekkür ediyoruz. Taleplerinizi veisteklerinizi biliyoruz. Sizleri çok iyi tanıyor ve anlıyoruz. Dolayısıylasizlerin daha huzurlu daha güvenli bir ortamda çalışmanız bizlerin de önceliği.Gerekli notlarımızı aldık. Aldığı notları bir kenara bırakan bir zihniyetintasviri değiliz. Aldığımız notların gereği yapılacaktır. 1 Kasım yenibaşlangıçların günü olacak. Bu yeni başlangıçları da yine AK Parti yapacak”dedi.  

AK Parti Milletvekili Adayları Süreyya Sadi Bilgiç ve Haydar Kemal Kurt bugün saat 15.00’de SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi konferans salonunda taşeron işçilerle bir araya geldiler. Moral motivasyon toplantısı adı altında gerçekleştirilen etkinliğe işçilerin daveti üzerine katılan milletvekili adayları taşeron işçilerin sorunlarını dinleyip not aldılar.

Siyasi konuşmalardan ziyadetaşeron işçilerin durumu ve Türkiye’nin son günlerde içinde bulunduğu durumailişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve AKParti Isparta Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, taşeron işçilerle bir arayagelmekten duydukları mutluluğu dile getirdiler. AK PartiMilletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, seçim sürecinde siyasi konuşmayapmakistemediğini SDÜ’deki taşeron işçilerle ilgili gerekli önlemlerinalınacağınıve düzenlemeleri yapmak için çalışacaklarını söyledi.

TERÖRLE MÜCADELEDE GÜÇLÜ İKTİDARŞART

 

Terörle mücadele konusuna değinenMilletvekili Bilgiç, “Terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam ediyor.Ülkemizi tekrardan istikrarlı bir duruma getirebilmek için gayret ve çaba sarfediyoruz. Bu zaman kadar 2 binin üzerinde PKK terör örgütü üyesi öldürüldü. Bumücadelenin sürdürülebilmesi içingüçlü bir iktidar olması lazım. Biz de bumücadeleyi sürdürecek gücü barındırıyoruz. Daha fazla canlaryanmasın, daha fazla analar ağlamasın diye güçlü vekararlı bir tutum sergiliyoruz. Allah’ın izniyle tüm bu fitnelerdenkurtulacağız. Bizim Suriye politikamızı eleştirenler var. Ancak Suriyepolitikasını eleştirenlere söyleyeceklerimiz de var. Biz Suriye konusundastratejik ve doğru adımlar atıyoruz” diye konuştu.

YENİ BİR BAŞLANGICI YİNE AK PARTİYAPACAK

 

Süleyman DemirelÜniversitesi’ndeki taşeron işçilerle biraya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğuifade eden AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, “Böylesi güzelbir ortamda sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Moral vemotivasyon noktasındaki davetiniz içinçok teşekkür ediyoruz. Taleplerinizi veisteklerinizi biliyoruz. Sizleri çok iyi tanıyor ve anlıyoruz. Dolayısıylasizlerin daha huzurlu daha güvenli bir ortamda çalışmanız bizlerin de önceliği.Gerekli notlarımızı aldık. Aldığı notları bir kenara bırakan bir zihniyetintasviri değiliz. Aldığımız notların gereği yapılacaktır. 1 Kasım yenibaşlangıçların günü olacak. Bu yeni başlangıçları da yine AK Parti yapacak”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.