TARTIŞTIĞI ESKİ MUHTARI AV TÜFEĞİYLE YARALADI

13.05.2020 - 18:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2354+ kez okundu.
 

TARTIŞTIĞI ESKİ MUHTARI AV TÜFEĞİYLE YARALADI

TARTIŞTIĞI ESKİ MUHTARI AV TÜFEĞİYLE YARALADI
ISPARTA'NIN Eğirdir ilçesine bağlı Sevinçbey Köyü'nde yaşayan İ.G. tartıştığı eski köy muhtarı O.B'yi av tüfeği ile yaraladı. Yaralanan O.B. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alandı. Olay Sevinçbey Köyünde meydana geldi. İ.G. ve eski köy muhtarı O.B. arasında henüz belirlenemeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İ.G, ruhsatsız av tüfeğiyle O.B'yi yaraladı.  Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan O.B, daha sonra ambulansla Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan İ.G. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
TARTIŞTIĞI ESKİ MUHTARI AV TÜFEĞİYLE YARALADI

ISPARTA'NIN Eğirdir ilçesine bağlı Sevinçbey Köyü'nde yaşayan İ.G. tartıştığı eski köy muhtarı O.B'yi av tüfeği ile yaraladı. Yaralanan O.B. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alandı.

Olay Sevinçbey Köyünde meydana geldi. İ.G. ve eski köy muhtarı O.B. arasında henüz belirlenemeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İ.G, ruhsatsız av tüfeğiyle O.B'yi yaraladı.  Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan O.B, daha sonra ambulansla Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan İ.G. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.