Taksi şoförlerine trafik eğitimi

GÜNDEM 25.10.2019 - 17:31, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2249+ kez okundu.
 

Taksi şoförlerine trafik eğitimi

Taksi şoförlerine trafik eğitimi
Isparta’da ticari taksi şoförlerine yönelik, trafikte dikkat edilecek konulara ilişkin eğitim semineri düzenlendi.  Ser-Tur’da düzenlenen trafik eğitim seminerine Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ da katıldı. Trafik Denetleme Şubesi Eğitim Sorumlusu Hacı İbrahim Kara tarafından verilen eğitimde şoförlere, kazaların önüne geçebilmek için hız kurallarına uyma, emniyet kemeri kullanımı, yolcu güvenliği için alınacak tedbirlere ilişkin bilgi verildi.  Isparta Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün taksi esnafımıza yönelik eğitim seminerini önemsediklerini belirterek “Burada verilecek bilgiler trafikte hem sizlerin hem de yolcularımızın can güvenliğinin sağlanmasında önemlidir. Bir takım eksikliklerimizin giderilmesinde faydalı olacaktır. Çok iyi bildiğini düşündüğümüz ama yanlış olan konular olabilir. O nedenle sık sık taksi, servisçi, otobüsçü esnafımızı bu seminerlerde buluşturuyoruz" dedi.  Eğitim seminerinde şoförlere, meydana gelen kazaların oluş şekli görsel olarak anlatılırken, kazaların önlenmesinde kurallara uymanın önemi vurgulandı. Seminer karşılıklı soru cevap şeklinde son buldu.
Taksi şoförlerine trafik eğitimi

Isparta’da ticari taksi şoförlerine yönelik, trafikte dikkat edilecek konulara ilişkin eğitim semineri düzenlendi. 
Ser-Tur’da düzenlenen trafik eğitim seminerine Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ da katıldı. Trafik Denetleme Şubesi Eğitim Sorumlusu Hacı İbrahim Kara tarafından verilen eğitimde şoförlere, kazaların önüne geçebilmek için hız kurallarına uyma, emniyet kemeri kullanımı, yolcu güvenliği için alınacak tedbirlere ilişkin bilgi verildi. 
Isparta Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün taksi esnafımıza yönelik eğitim seminerini önemsediklerini belirterek “Burada verilecek bilgiler trafikte hem sizlerin hem de yolcularımızın can güvenliğinin sağlanmasında önemlidir. Bir takım eksikliklerimizin giderilmesinde faydalı olacaktır. Çok iyi bildiğini düşündüğümüz ama yanlış olan konular olabilir. O nedenle sık sık taksi, servisçi, otobüsçü esnafımızı bu seminerlerde buluşturuyoruz" dedi. 
Eğitim seminerinde şoförlere, meydana gelen kazaların oluş şekli görsel olarak anlatılırken, kazaların önlenmesinde kurallara uymanın önemi vurgulandı. Seminer karşılıklı soru cevap şeklinde son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.