Suudi Arabistan umre ziyaretlerini kademeli olarak başlatacak

GÜNDEM 21.09.2020 - 10:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2172+ kez okundu.
 

Suudi Arabistan umre ziyaretlerini kademeli olarak başlatacak

Suudi Arabistan umre ziyaretlerini kademeli olarak başlatacak
Suudi Arabistan'ın yeni tip Koronavirüs önlemler kapsamında yaklaşık 6 aydır durdurduğu umre ziyaretlerini kademeli olarak başlatacağı belirtildi.   SUUDİ ARABİSTAN UMRE ZİYARETLERİNİ KADEMELİ OLARAK BAŞLATIYOR Suudi İçişleri Bakanlığından bir kaynak, ülke ve dünyada koronavirüs salgını le mücadelede yaşanan gelişmelerle ilgili yetkili makamların sunduğu raporlara dayanarak umre ziyaretlerini kademeli olarak yenden başlatmak için bir planın açıklanacağını belirtti. ÖNCE YURT İÇİ ZİYARETLERİNE İZİN VERİLECEK Bu doğrultuda; Umreyi kademeli olarak yenden başlatma planının pandemi ile ilgili gelişmelere dayandırılacağını söyledi. Suudi Arabistan merkezli Ukaz Gazetesi ise, İçişleri Bakanlığının umre için ilk olarak yurt içinden sınırlı sayıda ziyaretlere izin vereceğini duyurdu. UMRE ZİYARATLERİ KADEMELİ OLARAK YAPILACAK Umre yapmak isteyen kişilerin Covd-19'a ilişkin gerekli şartları ve usuller yerine getirmeleri gerektiğini belirten gazete, Hac Bakanlığının umrenin kademeli olarak başlatılması için detayları ve koşulları önümüzdeki günlerde açıklayacağını ifade etti.
Suudi Arabistan umre ziyaretlerini kademeli olarak başlatacak

Suudi Arabistan'ın yeni tip Koronavirüs önlemler kapsamında yaklaşık 6 aydır durdurduğu umre ziyaretlerini kademeli olarak başlatacağı belirtildi.

 

SUUDİ ARABİSTAN UMRE ZİYARETLERİNİ

KADEMELİ OLARAK BAŞLATIYOR

Suudi İçişleri Bakanlığından bir kaynak, ülke ve dünyada koronavirüs salgını le mücadelede yaşanan gelişmelerle ilgili yetkili makamların sunduğu raporlara dayanarak umre ziyaretlerini kademeli olarak yenden başlatmak için bir planın açıklanacağını belirtti.

ÖNCE YURT İÇİ

ZİYARETLERİNE

İZİN VERİLECEK

Bu doğrultuda; Umreyi kademeli olarak yenden başlatma planının pandemi ile ilgili gelişmelere dayandırılacağını söyledi. Suudi Arabistan merkezli Ukaz Gazetesi ise, İçişleri Bakanlığının umre için ilk olarak yurt içinden sınırlı sayıda ziyaretlere izin vereceğini duyurdu.

UMRE ZİYARATLERİ KADEMELİ

OLARAK YAPILACAK

Umre yapmak isteyen kişilerin Covd-19'a ilişkin gerekli şartları ve usuller yerine getirmeleri gerektiğini belirten gazete, Hac Bakanlığının umrenin kademeli olarak başlatılması için detayları ve koşulları önümüzdeki günlerde açıklayacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.