Sütçüler-Antalya arası 1 saat 20 dakikaya inecek

GÜNDEM 23.09.2021 - 09:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2051+ kez okundu.
 

Sütçüler-Antalya arası 1 saat 20 dakikaya inecek

Sütçüler-Antalya arası 1 saat 20 dakikaya inecek
Tüm ilçelerde çalışmalarını aralıksız devam ettiren Isparta Valiliği İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü  Sütçüler ilçesinde 3 ekibiyle çalışıyor. Vali Ömer Seymenoğlu beraberinde Sütçüler Kaymakamı İsmail Güney, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu  ve yöre halkı ile birlikte Sütçüler-Antalya(Gebiz)  yolunu inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Yol, Sütçüler ilçesi için uzun yıllardır düşlenen bir hayal. Isparta sınırları içerisinde kalan 15 km’lik kısmın sathi asfalt kaplanmasıyla birlikte Sütçüler ile Antalya (Gebiz) arasındaki mesafe yaklaşık olarak 1 saat 20 dakikaya inecek.  Zorlu arazi şartlarında gerçekleşen çalışmalarda zemin kaplama işlemleri devam ediyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar ise yolun açılmasını büyük bir heyecanla beklediklerini belirterek, yolun açılmasıyla birlikte Antalya’ya olan mesafenin yarı yarıya kısalacağını söylediler. Bu yıl içinde hava şartları elverdiği takdirde sathi kaplama asfalt işlemi tamamlanarak yolun trafiğe açılacağı belirtildi.
Sütçüler-Antalya arası 1 saat 20 dakikaya inecek

Tüm ilçelerde çalışmalarını aralıksız devam ettiren Isparta Valiliği İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü  Sütçüler ilçesinde 3 ekibiyle çalışıyor. Vali Ömer Seymenoğlu beraberinde Sütçüler Kaymakamı İsmail Güney, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu  ve yöre halkı ile birlikte Sütçüler-Antalya(Gebiz)  yolunu inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Yol, Sütçüler ilçesi için uzun yıllardır düşlenen bir hayal. Isparta sınırları içerisinde kalan 15 km’lik kısmın sathi asfalt kaplanmasıyla birlikte Sütçüler ile Antalya (Gebiz) arasındaki mesafe yaklaşık olarak 1 saat 20 dakikaya inecek.  Zorlu arazi şartlarında gerçekleşen çalışmalarda zemin kaplama işlemleri devam ediyor.

Bölgede yaşayan vatandaşlar ise yolun açılmasını büyük bir heyecanla beklediklerini belirterek, yolun açılmasıyla birlikte Antalya’ya olan mesafenin yarı yarıya kısalacağını söylediler.

Bu yıl içinde hava şartları elverdiği takdirde sathi kaplama asfalt işlemi tamamlanarak yolun trafiğe açılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.