SÜRÜCÜLERE MASKE VE FİZİKSEL MESAFE UYARISI

GÜNDEM 05.08.2020 - 00:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1864+ kez okundu.
 

SÜRÜCÜLERE MASKE VE FİZİKSEL MESAFE UYARISI

SÜRÜCÜLERE MASKE VE FİZİKSEL MESAFE UYARISI
İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu’nun Kurban Bayramı tedbirleri ile ilgili yayımladığı genelge ve talimatlar kapsamında Isparta’da denetimler sürüyor.   Isparta’da akışının daha düzenli ve güvenli sağlanması, trafik kazalarının önlenmesi için Kurban Bayramı süresince şehrin giriş ve çıkışlarında bulunan uygulama noktaları ile ana yol güzergâhları ve halkın yoğun olduğu yerlerde alınan trafik tedbirleri, Kurban Bayramı tatili dönüş yolunda olan sürücüler ve yolcular üzerinde aralıksız devam etti. Bölge Trafik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerinde görevli personel,  trafik güvenliği, maske ve fiziksel mesafe kuralları konusunda sürücüleri bilgilendirirken, Trafik Başkanlığınca gönderilen trafik kuralları hakkında bilgi veren özlü sözler ve resimlerin olduğu hediyeler dağıtıldı.  
SÜRÜCÜLERE MASKE VE FİZİKSEL MESAFE UYARISI

İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu’nun Kurban Bayramı tedbirleri ile ilgili yayımladığı genelge ve talimatlar kapsamında Isparta’da denetimler sürüyor.

 

Isparta’da akışının daha düzenli ve güvenli sağlanması, trafik kazalarının önlenmesi için Kurban Bayramı süresince şehrin giriş ve çıkışlarında bulunan uygulama noktaları ile ana yol güzergâhları ve halkın yoğun olduğu yerlerde alınan trafik tedbirleri, Kurban Bayramı tatili dönüş yolunda olan sürücüler ve yolcular üzerinde aralıksız devam etti. Bölge Trafik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerinde görevli personel,  trafik güvenliği, maske ve fiziksel mesafe kuralları konusunda sürücüleri bilgilendirirken, Trafik Başkanlığınca gönderilen trafik kuralları hakkında bilgi veren özlü sözler ve resimlerin olduğu hediyeler dağıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.