SÜRGÜN YERİ KAPATILIYOR

GÜNDEM 09.05.2019 - 11:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3133+ kez okundu.
 

SÜRGÜN YERİ KAPATILIYOR

SÜRGÜN YERİ KAPATILIYOR
SÜRGÜN YERİ KAPATILIYOR Belediye bünyesindeki Dış İlişkiler Müdürlüğü kapatılıyor. Avrupa Birliği başta olmak üzere bakanlıklar, büyükelçilikler, TKDK, BAKA gibi çeşitli kurumların desteklerinden yararlanmak için proje hazırlamak amacıyla kurulan ancak Yusuf Ziya Günaydın döneminde ‘SÜRGÜN’ yeri olarak değerlendirilen Dış İlişkiler Müdürlüğü kapatılıyor. Davraz Mahallesi’nde izbe bir odada bulunan ve Belediye personeli arasında ‘Davraz Belediyesi’ ya da ‘Sürgün yeri’ olarak bilinen Dış İlişkiler Müdürlüğü’nün kapatma kararı Cuma günkü mecliste oylanacak. Yusuf Ziya Günaydın’ın döneminde Dış İlişkiler Müdürlüğü’ne Belediye Başkan Yardımcıları Recep Erdem ve Aydın Şanlıtürk, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Parlakyıldız ile en son Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu sürülmüştü.
SÜRGÜN YERİ KAPATILIYOR

SÜRGÜN YERİ KAPATILIYOR

Belediye bünyesindeki Dış İlişkiler Müdürlüğü kapatılıyor.

Avrupa Birliği başta olmak üzere bakanlıklar, büyükelçilikler, TKDK, BAKA gibi çeşitli kurumların desteklerinden yararlanmak için proje hazırlamak amacıyla kurulan ancak Yusuf Ziya Günaydın döneminde ‘SÜRGÜN’ yeri olarak değerlendirilen Dış İlişkiler Müdürlüğü kapatılıyor. Davraz Mahallesi’nde izbe bir odada bulunan ve Belediye personeli arasında ‘Davraz Belediyesi’ ya da ‘Sürgün yeri’ olarak bilinen Dış İlişkiler Müdürlüğü’nün kapatma kararı Cuma günkü mecliste oylanacak. Yusuf Ziya Günaydın’ın döneminde Dış İlişkiler Müdürlüğü’ne Belediye Başkan Yardımcıları Recep Erdem ve Aydın Şanlıtürk, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Parlakyıldız ile en son Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu sürülmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.