“Sözde Ermeni Soykırımı İddiaları”

GÜNDEM 08.05.2019 - 12:56, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2521+ kez okundu.
 

“Sözde Ermeni Soykırımı İddiaları”

“Sözde Ermeni Soykırımı İddiaları”
“Sözde Ermeni Soykırımı İddiaları” Konulu Konferans Düzenlendi ISUBÜ Gelendost Meslek Yüksekokulunda, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Esma Özdaşlı’nın konuşmacı olarak katıldığı “Sözde Ermeni Soykırımı İddiaları” konulu konferans yapıldı. Esma Özdaşlı konuşmasında Türk-Ermeni ilişkilerinin başlangıcına yönelik tarihi süreci ve Türk-Ermeni milletleri arasındaki ilişkiler hakkında bilgiler verdi. Konuşmanın devamında “Sözde Ermeni Soykırımı” iddialarının temeli olan tehcir kanunu, bu kanunun uygulanması ve buna bağlı olarak iddia edilen “Sözde Ermeni Soykırımı” iddialarının asılsız olduğunu ortaya koyan kanıtlardan örnekler sundu. Konferans sonunda Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hüsnü Ünlü, Dr. Öğretim Üyesi Esma Özdaşlı’ya teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.
“Sözde Ermeni Soykırımı İddiaları”

“Sözde Ermeni Soykırımı İddiaları” Konulu Konferans Düzenlendi

ISUBÜ Gelendost Meslek Yüksekokulunda, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Esma Özdaşlı’nın konuşmacı olarak katıldığı “Sözde Ermeni Soykırımı İddiaları” konulu konferans yapıldı.

Esma Özdaşlı konuşmasında Türk-Ermeni ilişkilerinin başlangıcına yönelik tarihi süreci ve Türk-Ermeni milletleri arasındaki ilişkiler hakkında bilgiler verdi. Konuşmanın devamında “Sözde Ermeni Soykırımı” iddialarının temeli olan tehcir kanunu, bu kanunun uygulanması ve buna bağlı olarak iddia edilen “Sözde Ermeni Soykırımı” iddialarının asılsız olduğunu ortaya koyan kanıtlardan örnekler sundu.

Konferans sonunda Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hüsnü Ünlü, Dr. Öğretim Üyesi Esma Özdaşlı’ya teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.