Sosyal Güvenlik Teşkilatı çok önemli bir görevi ifa etmektedir

GÜNDEM 16.05.2019 - 15:33, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2755+ kez okundu.
 

Sosyal Güvenlik Teşkilatı çok önemli bir görevi ifa etmektedir

Sosyal Güvenlik Teşkilatı çok önemli bir görevi ifa etmektedir
Öz Orman-İş Sendikası Isparta Bölge Başkanı Süleyman Atasoy, her yıl 13-19 Mayıs tarihleri arasında toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Atasoy mesajında şu ifadelere yer verdi: Kayıt dışı istihdamın önüne geçilmesinde, toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşturulmasında, insanlarımızın geleceği ve huzuru konusunda toplumun her kesimine dokunan, temas eden sosyal güvenlik teşkilatımız çok önemli bir görevi ifa etmektedir. Bu yıl 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası,  sosyal güvenliğin önemini, toplum üzerindeki etkisini ve yetkisini anlatarak vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, kayıtlı istihdamı teşvik etmek, istihdam teşvikleri ve genel sağlık sigortası konusunda gerekli bilgilendirmeleri yapmak için çaba göstererek toplumda farkındalık yaratılması hususunda amacına ulaştığını görüyoruz.  Nüfusumuzun hemen hemen tamamı Sosyal Güvenlik Kurumu şemsiyesi altında hizmet görmektedir. Bu vesileyle, Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyor, böylesine önemli bir görev yürüten SGK teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum.
Sosyal Güvenlik Teşkilatı çok önemli bir görevi ifa etmektedir

Öz Orman-İş Sendikası Isparta Bölge Başkanı Süleyman Atasoy, her yıl 13-19 Mayıs tarihleri arasında toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Atasoy mesajında şu ifadelere yer verdi: Kayıt dışı istihdamın önüne geçilmesinde, toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşturulmasında, insanlarımızın geleceği ve huzuru konusunda toplumun her kesimine dokunan, temas eden sosyal güvenlik teşkilatımız çok önemli bir görevi ifa etmektedir.

Bu yıl 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası,  sosyal güvenliğin önemini, toplum üzerindeki etkisini ve yetkisini anlatarak vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, kayıtlı istihdamı teşvik etmek, istihdam teşvikleri ve genel sağlık sigortası konusunda gerekli bilgilendirmeleri yapmak için çaba göstererek toplumda farkındalık yaratılması hususunda amacına ulaştığını görüyoruz.

 Nüfusumuzun hemen hemen tamamı Sosyal Güvenlik Kurumu şemsiyesi altında hizmet görmektedir. Bu vesileyle, Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyor, böylesine önemli bir görev yürüten SGK teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.