Sorun teknik bir hata

SİYASET 05.04.2015 - 18:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2113+ kez okundu.
 

Sorun teknik bir hata

CHP Genel Merkezinin internet sitesinde ön seçimi kazanan adayların isimlerinin eksik yada onların yerine başka isimlerin yer alması parti içerisinde paniğe neden oldu. Bu durumu öğrenen CHP Isparta 2.sıra milletvekili adayı İsa Önder Dinçtürk, Genel Merkezle yaptığı görüşme sonrası sorunun teknik bir hatadan kaynaklandığını Isparta kamuoyuna açıkladı.  CHP Genel Merkezinin internet sitesinde ki teknik hata Isparta’da az daha krize yol açıyordu. Ön seçimle 2. sıradan milletvekili adayı olan İsa Önder Dinçtürk’ü destekleyenler bu durumu öğrenir öğrenmez soluğu Dinçtürk’ün yanında aldı. Durumu kontrol altına alan Dinçtürk genel merkez yetkilileriyle yaptığı görüşme sonrası olayın sadece teknik bir arızadan kaynaklandığını dile getirdi. Partililere ve Isparta kamuoyuna açıklama yapan İsa Önder Dinçtürk şu görüşlere yer verdi; “Bilindiği üzere partimiz bir demokrasi örneği sergileyerek hakim huzurunda ön seçim yaptı. Bunun neticesinde üyelerimizin teveccühü ile 2’nci sıradan listeye girmeyi hak kazandım. Ancak genel merkezimizin internet sitesindeki teknik bir hatadan dolayı ismim çıkmamış hemen beni arkadaşlarım uyardı. Yaptığımız görüşmeler neticesinde kasti bir durumun söz konusu olmadığı tarafımıza bildirildi. Ayrıca Genel Merkez yetkililerimiz tarafından da böyle ciddi bir konuyu dile getirdiğimiz için tebrik aldık. Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Partililerimizin belirlediği liste genel merkez tarafından aynen onaylandı” dedi.

CHP Genel Merkezinin internet sitesinde ön seçimi kazanan adayların isimlerinin eksik yada onların yerine başka isimlerin yer alması parti içerisinde paniğe neden oldu. Bu durumu öğrenen CHP Isparta 2.sıra milletvekili adayı İsa Önder Dinçtürk, Genel Merkezle yaptığı görüşme sonrası sorunun teknik bir hatadan kaynaklandığını Isparta kamuoyuna açıkladı. 

CHP Genel Merkezinin internet sitesinde ki teknik hata Isparta’da az daha krize yol açıyordu. Ön seçimle 2. sıradan milletvekili adayı olan İsa Önder Dinçtürk’ü destekleyenler bu durumu öğrenir öğrenmez soluğu Dinçtürk’ün yanında aldı.

Durumu kontrol altına alan Dinçtürk genel merkez yetkilileriyle yaptığı görüşme sonrası olayın sadece teknik bir arızadan kaynaklandığını dile getirdi. Partililere ve Isparta kamuoyuna açıklama yapan İsa Önder Dinçtürk şu görüşlere yer verdi; “Bilindiği üzere partimiz bir demokrasi örneği sergileyerek hakim huzurunda ön seçim yaptı. Bunun neticesinde üyelerimizin teveccühü ile 2’nci sıradan listeye girmeyi hak kazandım.

Ancak genel merkezimizin internet sitesindeki teknik bir hatadan dolayı ismim çıkmamış hemen beni arkadaşlarım uyardı. Yaptığımız görüşmeler neticesinde kasti bir durumun söz konusu olmadığı tarafımıza bildirildi. Ayrıca Genel Merkez yetkililerimiz tarafından da böyle ciddi bir konuyu dile getirdiğimiz için tebrik aldık. Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Partililerimizin belirlediği liste genel merkez tarafından aynen onaylandı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.