SON 24 SAATTE REKOR VAKA

GÜNDEM 01.09.2020 - 22:56, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2521+ kez okundu.
 

SON 24 SAATTE REKOR VAKA

SON 24 SAATTE REKOR VAKA
ISPARTA DİKKAT! SON 24 SAATTE REKOR VAKA   Isparta’da son 24 saatte koronavirüs vakası Mart ayından itibaren ilk kez bu kadar zirve yaptı. Edinilen bilgilere göre sayı 600'ü buldu. Kentte son 24 saatte testi pozitif çıkan vaka sayısı 100'e yaklaştı. Bu sayı durumun ne kadar vahim olduğunu gözler önüne serdi. Isparta’da koronavirüs vakası artmaya devam ediyor. Öyle ki, koronavirüsün Isparta’da ilk görülmesinin ardından 1 günde en çok vaka bugün ortaya çıktı. Rakam gerçekten ürkütücü. Ispartalıları uyarıyoruz: Maske, mesafe ve temizlik kuralına uyalım. Isparta’da vaka sayısı en yüksek sayıyı bugün gördü.
SON 24 SAATTE REKOR VAKA

ISPARTA DİKKAT!

SON 24 SAATTE REKOR VAKA

 

Isparta’da son 24 saatte koronavirüs vakası Mart ayından itibaren ilk kez bu kadar zirve yaptı.

Edinilen bilgilere göre sayı 600'ü buldu. Kentte son 24 saatte testi pozitif çıkan vaka sayısı 100'e yaklaştı. Bu sayı durumun ne kadar vahim olduğunu gözler önüne serdi. Isparta’da koronavirüs vakası artmaya devam ediyor. Öyle ki, koronavirüsün Isparta’da ilk görülmesinin ardından 1 günde en çok vaka bugün ortaya çıktı. Rakam gerçekten ürkütücü. Ispartalıları uyarıyoruz: Maske, mesafe ve temizlik kuralına uyalım. Isparta’da vaka sayısı en yüksek sayıyı bugün gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.