SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI BAŞLADI

GÜNDEM 23.05.2020 - 00:21, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2609+ kez okundu.
 

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI BAŞLADI

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI BAŞLADI
Bu gece yarısından itibaren 81 ilin tamamında 4 gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Kısıtlama Isparta’da da ilk kez uygulanıyor. Büyükşehirlerin ardından ilk kez 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Sokağa çıkma kısıtlaması, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen genelgede, 22 Mayıs saat 24.00 ile 26 Mayıs saat 24.00 arasında uygulanacak. Sokağa çıkma kısıtlamasının ülke genelinde uygulanmasıyla, Türkiye'de bayram sevinci evlerde yaşanacak. 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta daha önce de kısıtlama olurken, 50 ilde genel kısıtlama ilk kez hayata geçirilecek. Kısıtlama Isparta’da da ilk kez gerçekleşecek. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu başkanlığında İl Hıfzıssıhha Kurulu da Ispartalıların mağdur olmaması için tüm tedbirleri aldı. Nöbetçi fırınlar başta olmak üzere, nöbetçi akaryakıt istasyonları ve nöbetçi lastikçiler dahi düşünüldü. Sokağa çıkma kısıtlaması öncesi ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlar, uygulama öncesinde sokaklarda hareketliliğe sebep oldu. Ispartalılar ilk kez yaşayacakları kısıtlama için marketlerin yolunu tuttu. Evde geçecek bayram öncesi eksikler giderildi. Vatandaşlar ihtiyaçtan fazlasını almamaya çabaladı.
SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI BAŞLADI

Bu gece yarısından itibaren 81 ilin tamamında 4 gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Kısıtlama Isparta’da da ilk kez uygulanıyor.

Büyükşehirlerin ardından ilk kez 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Sokağa çıkma kısıtlaması, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen genelgede, 22 Mayıs saat 24.00 ile 26 Mayıs saat 24.00 arasında uygulanacak.

Sokağa çıkma kısıtlamasının ülke genelinde uygulanmasıyla, Türkiye'de bayram sevinci evlerde yaşanacak. 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta daha önce de kısıtlama olurken, 50 ilde genel kısıtlama ilk kez hayata geçirilecek.

Kısıtlama Isparta’da da ilk kez gerçekleşecek.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu başkanlığında İl Hıfzıssıhha Kurulu da Ispartalıların mağdur olmaması için tüm tedbirleri aldı. Nöbetçi fırınlar başta olmak üzere, nöbetçi akaryakıt istasyonları ve nöbetçi lastikçiler dahi düşünüldü.

Sokağa çıkma kısıtlaması öncesi ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlar, uygulama öncesinde sokaklarda hareketliliğe sebep oldu.

Ispartalılar ilk kez yaşayacakları kısıtlama için marketlerin yolunu tuttu. Evde geçecek bayram öncesi eksikler giderildi. Vatandaşlar ihtiyaçtan fazlasını almamaya çabaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.