Siz hiç Cuma sofrasına gittiniz mi

GÜNDEM 09.10.2020 - 12:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3958+ kez okundu.
 

Siz hiç Cuma sofrasına gittiniz mi

Siz hiç Cuma sofrasına gittiniz mi
Siz hiç Cuma sofrasına gittiniz mi Doyumsuz lezzetler Cuma Sofrası'nda   Yedişehitler mahallesi 110 cadde Cuma pazarı kavşağında yeni açılan Cuma sofrasında bir birinden lezzetli yemekleri ve pide çeşitleriyle Isparta halkının hizmetinde. Doyumsuz lezzetleriyle ve uygun fiyat menüleriyle açılışa özel indirimler devam ediyor. Isparta halkının kesesine ve damak tadına uygun lezzetlerin bir arada olacağı Cuma Sofrasının lezzetlerini tadmaya tüm halkımızı bekliyoruz. MENÜLERİMİZ SULU YEMEK ÇEŞİTLERİ ÇORBA ÇEŞİTLERİ IZGARA ÇEŞİTLERİ PİDE ÇEŞİTLERİ ET DÖNER GÜVEÇ ÇEŞİTLERİ TATLI ÇEŞİTLERİ İÇEÇEK ÇEŞİTLERİ Salata ve meze çeşitleri ikramımızdır. ALO PAKET 0246 228 4 228 Adres: Yedişehitler Mahallesi 110.cad No:219/A Isparta Doyumsuz lezzetlerimizle Güleryüzlü ekibimizle nezih konforlu mekanımızda hizmetinizdeyiz.
Siz hiç Cuma sofrasına gittiniz mi

Siz hiç Cuma sofrasına gittiniz mi

Doyumsuz lezzetler Cuma Sofrası'nda

 

Yedişehitler mahallesi 110 cadde Cuma pazarı kavşağında yeni açılan Cuma sofrasında bir birinden lezzetli yemekleri ve pide çeşitleriyle Isparta halkının hizmetinde.

Doyumsuz lezzetleriyle ve uygun fiyat menüleriyle açılışa özel indirimler devam ediyor.

Isparta halkının kesesine ve damak tadına uygun lezzetlerin bir arada olacağı Cuma Sofrasının lezzetlerini tadmaya tüm halkımızı bekliyoruz.

MENÜLERİMİZ

SULU YEMEK ÇEŞİTLERİ

ÇORBA ÇEŞİTLERİ

IZGARA ÇEŞİTLERİ

PİDE ÇEŞİTLERİ

ET DÖNER

GÜVEÇ ÇEŞİTLERİ

TATLI ÇEŞİTLERİ

İÇEÇEK ÇEŞİTLERİ

Salata ve meze çeşitleri ikramımızdır.

ALO PAKET

0246 228 4 228

Adres: Yedişehitler Mahallesi 110.cad

No:219/A Isparta

Doyumsuz lezzetlerimizle Güleryüzlü ekibimizle nezih konforlu mekanımızda hizmetinizdeyiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.