SİYASETTEKİ ESKİ FOTOĞRAFLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

SİYASET 23.11.2015 - 02:03, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2908+ kez okundu.
 

SİYASETTEKİ ESKİ FOTOĞRAFLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

SİYASETTEKİ ESKİ FOTOĞRAFLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
Eski İçişleri Bakanı MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Meral AKŞENER yıllar önce Isparta ziyaretinde MHP Eğirdir İlçe Başkanı Ali DEMİRTAŞ ve MHP İlçe Yöneticileri ile bu karede  buluşmuştu. Bu karede bulunan isimlerden Genel Başkan, Başbakan, Belediye Başkanı, Belediye Başkanı Adayı, İlçe Başkanı, Belediye Meclisi Üyesi, İl Genel Meclisi Üyesi çıkması muhtemel. Fakat bütün bu varsayımlar sadece bir tahmin şimdilik. Şimdilik tahminden öteyede gidemez. Resimdekiler : Soldan Sağa : İsmail ÖZDOĞANCI (Eski Yönetici - Esnaf) , Mehmet SAĞLAM (Bizim Bahçe Sahibi, MHP Eski İl Genel Meclisi Üyesi), Meral AKŞENER (Eski İçişleri Bakanı, Eski MHP Genel Başkan Yardımcısı), Ali DEMİRDAŞ (Eski MHP İlçe Başkanı), Kemal ERBEN (Gazeteci - Eski Ülkü Ocakları Başkanı,  Mevcut Yönetici),  Ercan KUBİLAY (Esnaf - Mevcut Yönetici). Kaynak ses haber 
SİYASETTEKİ ESKİ FOTOĞRAFLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Eski İçişleri Bakanı MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Meral AKŞENER yıllar önce Isparta ziyaretinde MHP Eğirdir İlçe Başkanı Ali DEMİRTAŞ ve MHP İlçe Yöneticileri ile bu karede  buluşmuştu.

Bu karede bulunan isimlerden Genel Başkan, Başbakan, Belediye Başkanı, Belediye Başkanı Adayı, İlçe Başkanı, Belediye Meclisi Üyesi, İl Genel Meclisi Üyesi çıkması muhtemel. Fakat bütün bu varsayımlar sadece bir tahmin şimdilik. Şimdilik tahminden öteyede gidemez.

Resimdekiler : Soldan Sağa : İsmail ÖZDOĞANCI (Eski Yönetici - Esnaf) , Mehmet SAĞLAM (Bizim Bahçe Sahibi, MHP Eski İl Genel Meclisi Üyesi), Meral AKŞENER (Eski İçişleri Bakanı, Eski MHP Genel Başkan Yardımcısı), Ali DEMİRDAŞ (Eski MHP İlçe Başkanı), Kemal ERBEN (Gazeteci - Eski Ülkü Ocakları Başkanı,  Mevcut Yönetici),  Ercan KUBİLAY (Esnaf - Mevcut Yönetici).

Kaynak ses haber 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.