SEYAHAT FİRMALARINDAN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR

20.05.2019 - 14:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2595+ kez okundu.
 

SEYAHAT FİRMALARINDAN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR

SEYAHAT FİRMALARINDAN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR
Isparta otogarda bulunan seyahat firmalarına ait servis araçları için özel park yeri yapıldı. Servislerin rahatlamasından dolayı seyahat firması sahipleri ve servisçiler böyle bir imkanı kendilerine sağlayan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. Daha önce IYAŞ AVM yan bölümünden otoparka giren çift şeritli yol teke düşürülmüştü. Isparta Belediyesi tekrar yolda eski çift şeritli sisteme geçerken, hemen yan bölümünde yer alan ve atıl olarak bekleyen alanda seyahat firmalarının servis araçları için bekleme yeri olarak düzenlendi. Bu düzenlemeden oldukça memnun olan seyahat firmaları ve servis şoförleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçen hafta gerçekleştirilen çalışmalar sonrasında tamamlanan yol ve servis araçları bekleme bölümünde incelemelerde bulundu. Yine otogar ön bölümünde bulunan alanda da esnaf ve taksici esnafı ile bir araya gelen Başkan Başdeğirmen, istek ve talepleri dinledi. Bu arada servis şoförleri de kendileri için ayrılan araç bekleme bölümünden dolayı teşekkür ettiler. Servisçiler, “IYAŞ’a giden bu bölgedeki yol daha önce çift şeritten teke düşmüştü, yine çift şeride dönüştürüldü. Bizimde servis araçları ile ilgili büyük sorunlarımız vardı. Servis şoförleri gerek giriş yerinde gerekse park alanında sorunlar yaşıyordu. Bu konuyu Başkanımıza ilettik, kendisi de hemen talimat vererek bu alanı servis araçlarının bekleme, yolcu alma ve bırakma yeri olarak bir günde tanzim ettirdi.  Bizde servis şoförleri olarak rahat bir nefes almış olduk. Rahata kavuştuk. Başkanımıza teşekkür ederiz”  görüşlerinde bulundu.
SEYAHAT FİRMALARINDAN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR

Isparta otogarda bulunan seyahat firmalarına ait servis araçları için özel park yeri yapıldı. Servislerin rahatlamasından dolayı seyahat firması sahipleri ve servisçiler böyle bir imkanı kendilerine sağlayan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.

Daha önce IYAŞ AVM yan bölümünden otoparka giren çift şeritli yol teke düşürülmüştü. Isparta Belediyesi tekrar yolda eski çift şeritli sisteme geçerken, hemen yan bölümünde yer alan ve atıl olarak bekleyen alanda seyahat firmalarının servis araçları için bekleme yeri olarak düzenlendi. Bu düzenlemeden oldukça memnun olan seyahat firmaları ve servis şoförleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçen hafta gerçekleştirilen çalışmalar sonrasında tamamlanan yol ve servis araçları bekleme bölümünde incelemelerde bulundu. Yine otogar ön bölümünde bulunan alanda da esnaf ve taksici esnafı ile bir araya gelen Başkan Başdeğirmen, istek ve talepleri dinledi.

Bu arada servis şoförleri de kendileri için ayrılan araç bekleme bölümünden dolayı teşekkür ettiler. Servisçiler, “IYAŞ’a giden bu bölgedeki yol daha önce çift şeritten teke düşmüştü, yine çift şeride dönüştürüldü. Bizimde servis araçları ile ilgili büyük sorunlarımız vardı. Servis şoförleri gerek giriş yerinde gerekse park alanında sorunlar yaşıyordu. Bu konuyu Başkanımıza ilettik, kendisi de hemen talimat vererek bu alanı servis araçlarının bekleme, yolcu alma ve bırakma yeri olarak bir günde tanzim ettirdi.  Bizde servis şoförleri olarak rahat bir nefes almış olduk. Rahata kavuştuk. Başkanımıza teşekkür ederiz”  görüşlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.