Servis şoförlerine eğitim

GÜNDEM 04.09.2021 - 14:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1559+ kez okundu.
 

Servis şoförlerine eğitim

Servis şoförlerine eğitim
Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetlme Şubesi Eğitim birimi tarafından ilimizin öğrenci taşımada tek yetkili kuruluşu Ser-Tur Kooperatifi şoför, rehber personel ve çalışanlarına eğitim öğretim sezonu öncesi salgına karşı servis araçlarında alınacak önlemler, Öğrenci Servis Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler, güvenli sürüş ve öğrenci güvenliğini sağlanması konularında eğitim verildi. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, eğitimleri veren emniyetimizin kıymetli mensuplarına teşekkür ediyor, servisçi esnafımızın ve tüm SER-TUR çalışanlarımızın sağlıklı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyorum’ dedi.  
Servis şoförlerine eğitim

Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetlme Şubesi Eğitim birimi tarafından ilimizin öğrenci taşımada tek yetkili kuruluşu Ser-Tur Kooperatifi şoför, rehber personel ve çalışanlarına eğitim öğretim sezonu öncesi salgına karşı servis araçlarında alınacak önlemler, Öğrenci Servis Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler, güvenli sürüş ve öğrenci güvenliğini sağlanması konularında eğitim verildi.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, eğitimleri veren emniyetimizin kıymetli mensuplarına teşekkür ediyor, servisçi esnafımızın ve tüm SER-TUR çalışanlarımızın sağlıklı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyorum’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.