Seri Hırsızlık Yaptılar, Tutuklandılar

ASAYİŞ 03.02.2016 - 11:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1958+ kez okundu.
 

Seri Hırsızlık Yaptılar, Tutuklandılar

Isparta’da bir ikametten ve otodan hırsızlık yaptığı iddia edilen iki şüpheli çalınan malzemelerle yakalanarak tutuklandılar.
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Gasp Büro Amirliği Ekipleri tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda Gülistan Mahallesi 2818. Sokak üzerinde bulunan ikamette meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayın meydana geldiği ikamette yapılan ilk incelemeler ve müştekinin beyanları doğrultusunda ikametten 1 adet 140 ekran LCD Tv, 1 adet laptop ve 1 adet dijital fotoğraf makinesinin çalınmış olduğu tespit edilerek olayın fail yada faillerinin tespit edilmesi amacıyla gerekli çalışmalar yapılmıştı. Ekiplerin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde olayın faili olduğu tespit edilen F.Ö. isimli şahıs kısa sürede bulunarak yakalanmış, beyanları doğrultusunda yapılan araştırmalar neticesinde aynı mahallede bir kaç gün öncesinde meydana gelen “Oto Hırsızlığı” olayının failleri olan İ.B.A. ve G.B. isimli şahısların çalınan laptop ve fotoğraf makinesini bir internet kafe işletmecisine sattığı bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan araştırma neticesi çalınan laptop ve fotoğraf makinesi bulunmuş, ayrıca çalınan LCD televizyonun Yedişehitler Mahallesi’nde başka bir şahsa satıldığı bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan çalışmalar sonucu LCD televizyon da bulanarak müştekiye teslim edilmişdi.   Meydana gelen “İkametten Hırsızlık” olayı ile ilgili olarak gerekli yasal işlemler yapılmış olup, olayın faili olduğu anlaşılan F.Ö. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklandılar.
Isparta’da bir ikametten ve otodan hırsızlık yaptığı iddia edilen iki şüpheli çalınan malzemelerle yakalanarak tutuklandılar.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Gasp Büro Amirliği Ekipleri tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda Gülistan Mahallesi 2818. Sokak üzerinde bulunan ikamette meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayın meydana geldiği ikamette yapılan ilk incelemeler ve müştekinin beyanları doğrultusunda ikametten 1 adet 140 ekran LCD Tv, 1 adet laptop ve 1 adet dijital fotoğraf makinesinin çalınmış olduğu tespit edilerek olayın fail yada faillerinin tespit edilmesi amacıyla gerekli çalışmalar yapılmıştı.

Ekiplerin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde olayın faili olduğu tespit edilen F.Ö. isimli şahıs kısa sürede bulunarak yakalanmış, beyanları doğrultusunda yapılan araştırmalar neticesinde aynı mahallede bir kaç gün öncesinde meydana gelen “Oto Hırsızlığı” olayının failleri olan İ.B.A. ve G.B. isimli şahısların çalınan laptop ve fotoğraf makinesini bir internet kafe işletmecisine sattığı bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan araştırma neticesi çalınan laptop ve fotoğraf makinesi bulunmuş, ayrıca çalınan LCD televizyonun Yedişehitler Mahallesi’nde başka bir şahsa satıldığı bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan çalışmalar sonucu LCD televizyon da bulanarak müştekiye teslim edilmişdi.

 

Meydana gelen “İkametten Hırsızlık” olayı ile ilgili olarak gerekli yasal işlemler yapılmış olup, olayın faili olduğu anlaşılan F.Ö. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.