Ser-Tur’da tüm tedbirler alındı

GÜNDEM 18.09.2020 - 17:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1988+ kez okundu.
 

Ser-Tur’da tüm tedbirler alındı

Ser-Tur’da tüm tedbirler alındı
Kademeli yüzyüze eğitim öğretim öncesi Ser-Tur’da tüm tedbirler alındı  Kademeli olarak yüzyüze eğitimin başlayacağı 21 Eylül Pazartesi tarihi  öncesi, öğrenci taşımada Isparta’da tek yetkili kuruluş olan Ser-Tur’da, koronavirüs bulaşma riskine karşılık tüm önlemler alındı. Isparta’da  'güveni taşır' sloganıyla öğrenci taşıma hizmetinde tek yetkili kuruluş olan Ser-Tur’da 20201-2021 eğitim öğretim yılı öncesi öğrencilerin sağlıkla taşınması için tüm tedbirler alındı. 21 Eylül Pazartesi günü başlayacak kademeli yüzyüze eğitim öncesi araçlar dezenfekteden geçirildi. TEDBİRLERİ ALDIK Dezenfekte işlemi sonrası açıklama yapan Ser-Tur Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kaya “Yeni eğitim öğretim dönemine araçlarımızı dezenfekte ettirerek giriyoruz. Zaten her akşam, araçlarımız dezenfekteden geçiriliyor. Gündüz saatlerinde de öğrencilerimiz okula götürüldükten sonra genel temizlik yapılıyor. Pandemi süreci nedeniyle aldığımız tedbirler kapsamında iki koltuktan biri kullanılmayacak, Öğrencilerimiz serviste sürekli aynı koltukta taşınacak. Başka koltuğa oturamayacak. Tüm araçlarımızda el dezenfeksiyonları olacak. Maskesiz öğrenci taşınmayacak. Öğrencilerin servise binmeden önce ateş ölçümlerini de yapacağız. Velilerimiz bizlere güvensinler. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda özverili bir şekilde çalışarak öğrencilerimizin sağlıklı sıhhatli şekilde taşınmasını sağlayacağız. Ser-Tur adına tüm tedbirleri aldık” dedi.       SERTUR VELİLERİMİZİN GÜVENECEĞİ BİR KURULUŞTUR Isparta Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ da “Arkadaşlarımız öğrencilerimizin güvenli bir şekilde getirip götürülmesi için tedbirlerini aldılar. Zaten araçlarımız her gün dezenfekte oluyor.  Tüm planlamalar yapıldı. Öğrencilerimizi sağlıklı ve güvenli bir biçimde taşımak adına bu çalışmalar yapılıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ser-Tur, Isparta’nın gözde kuruluşudur. Velilerimizin güvenebileceği bir kuruluştur” dedi. ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNCE GELİR Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural da “Ser-Tur, yeni eğitim öğretim yılı öncesi tedbirlerini almış durumda. Her zaman olduğu gibi yavrularımızın güvenliği ve sağlığı bizler için her şeyden önce gelmektedir. O nedenle Isparta’da yıllardır güveni taşır sloganıyla hizmet veren tek kuruluş Ser-Tur diyoruz. Ser-Tur, devletimizin servis yönetmeliğinde tanımladığı şartlara uygun taşıma hizmeti veren bir kuruluştur. Velilerimiz bizlere güvensinler. Alınması gereken tüm tedbirler alınmış durumda. Bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim çalışanları, öğrenci ve velilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Servisçi esnafımıza da kazasız belasız bereketli bir sezon diliyorum” diye konuştu.
Ser-Tur’da tüm tedbirler alındı

Kademeli yüzyüze eğitim öğretim öncesi

Ser-Tur’da tüm tedbirler alındı

 Kademeli olarak yüzyüze eğitimin başlayacağı 21 Eylül Pazartesi tarihi  öncesi, öğrenci taşımada Isparta’da tek yetkili kuruluş olan Ser-Tur’da, koronavirüs bulaşma riskine karşılık tüm önlemler alındı.

Isparta’da  'güveni taşır' sloganıyla öğrenci taşıma hizmetinde tek yetkili kuruluş olan Ser-Tur’da 20201-2021 eğitim öğretim yılı öncesi öğrencilerin sağlıkla taşınması için tüm tedbirler alındı. 21 Eylül Pazartesi günü başlayacak kademeli yüzyüze eğitim öncesi araçlar dezenfekteden geçirildi.

TEDBİRLERİ ALDIK

Dezenfekte işlemi sonrası açıklama yapan Ser-Tur Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kaya “Yeni eğitim öğretim dönemine araçlarımızı dezenfekte ettirerek giriyoruz. Zaten her akşam, araçlarımız dezenfekteden geçiriliyor. Gündüz saatlerinde de öğrencilerimiz okula götürüldükten sonra genel temizlik yapılıyor. Pandemi süreci nedeniyle aldığımız tedbirler kapsamında iki koltuktan biri kullanılmayacak, Öğrencilerimiz serviste sürekli aynı koltukta taşınacak. Başka koltuğa oturamayacak. Tüm araçlarımızda el dezenfeksiyonları olacak. Maskesiz öğrenci taşınmayacak. Öğrencilerin servise binmeden önce ateş ölçümlerini de yapacağız. Velilerimiz bizlere güvensinler. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda özverili bir şekilde çalışarak öğrencilerimizin sağlıklı sıhhatli şekilde taşınmasını sağlayacağız. Ser-Tur adına tüm tedbirleri aldık” dedi.      

SERTUR VELİLERİMİZİN

GÜVENECEĞİ BİR KURULUŞTUR

Isparta Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ da “Arkadaşlarımız öğrencilerimizin güvenli bir şekilde getirip götürülmesi için tedbirlerini aldılar. Zaten araçlarımız her gün dezenfekte oluyor.  Tüm planlamalar yapıldı. Öğrencilerimizi sağlıklı ve güvenli bir biçimde taşımak adına bu çalışmalar yapılıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ser-Tur, Isparta’nın gözde kuruluşudur. Velilerimizin güvenebileceği bir kuruluştur” dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI

HERŞEYDEN ÖNCE GELİR

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural da “Ser-Tur, yeni eğitim öğretim yılı öncesi tedbirlerini almış durumda. Her zaman olduğu gibi yavrularımızın güvenliği ve sağlığı bizler için her şeyden önce gelmektedir. O nedenle Isparta’da yıllardır güveni taşır sloganıyla hizmet veren tek kuruluş Ser-Tur diyoruz. Ser-Tur, devletimizin servis yönetmeliğinde tanımladığı şartlara uygun taşıma hizmeti veren bir kuruluştur. Velilerimiz bizlere güvensinler. Alınması gereken tüm tedbirler alınmış durumda. Bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim çalışanları, öğrenci ve velilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Servisçi esnafımıza da kazasız belasız bereketli bir sezon diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.