Şenses; Cemil Çelik Bizi Kendi Siyasi Emellerine Alet Ediyor!

GÜNDEM 02.08.2020 - 17:03, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2701+ kez okundu.
 

Şenses; Cemil Çelik Bizi Kendi Siyasi Emellerine Alet Ediyor!

Şenses; Cemil Çelik Bizi Kendi Siyasi Emellerine Alet Ediyor!
İYİ Parti Isparta Teşkilatında sular durulmuyor. Önceki gün 4 İlçe Başkanının yaptığı belirtilen ve partinin Milletvekili Aylin Cesur’a destek açıklamasının içinde yer aldığı vurgulanan İYİ Parti Senirkent İlçe Başkanı Mehmet Şenses, kendisinin böyle bir desteğinin olmadığını ve söz konusu açıklamanın kendisini bağlamadığını bildirdi.   ŞENSES; “AÇIKLAMA BENİM BİLGİM DIŞINDA, Ş. KARAAĞAÇ İLÇE BAŞKANININ KENDİ FİKİRLERİDİR” Başkan Şenses, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “1 Ağustos 2018 tarihinde Isparta yerel haber sitelerinde yer alan haberlere istinaden açıklama yapmam zorunlu hale gelmiştir. 4 İlçe Başkanı adına yapılan açıklamada Senirkent İlçe Başkanı Mehmet Şenses ve teşkilatımızın izni ve bilgisi dahilinde yapılmayan o açıklama tamamen Şarkikaraağaç ilçe başkanının şahsi fikirleri’ni belirtmektedir. Kaldı ki açıklama yapacak olsak kendimiz de teşkilatımız adına açıklama yapabiliriz. “CEMİL ÇELİK BİZİ KENDİ SİYASİ EMELLERİNE ALET ETMEMELİDİR” Dün yerel sitelerde benim adıma da açıklama yapma gereği duyan Sn. İlçe Başkanımız bizlerin bilgisi, izni ve onayı olmadan bu açıklamayı paylaşarak bizleri zor durumda bırakmıştır. Kendisinin şahsi planları olabilir, bu planlara alet edilecek, kullanılacak insanlar değiliz. Sn. Başkan açıklamayı kendi adına yapsaydı daha doğru olurdu. “YAPILAN AÇIKLAMANIN ŞAHSIMLA VE TEŞKİLATIMLA ALAKASI YOK” Yapılan açıklamanın ne şahsımla ne de teşkilatımla bir alakası bulunmadığını kamuoyuna açıklar, şahsım ve teşkilatım adına açıklamalarda bulunan ilçe başkanının kamuoyu önünde bizlerden özür dilemesi gerektiğini hatırlatırım” dedi.  
Şenses; Cemil Çelik Bizi Kendi Siyasi Emellerine Alet Ediyor!
İYİ Parti Isparta Teşkilatında sular durulmuyor. Önceki gün 4 İlçe Başkanının yaptığı belirtilen ve partinin Milletvekili Aylin Cesur’a destek açıklamasının içinde yer aldığı vurgulanan İYİ Parti Senirkent İlçe Başkanı Mehmet Şenses, kendisinin böyle bir desteğinin olmadığını ve söz konusu açıklamanın kendisini bağlamadığını bildirdi.
 
ŞENSES; “AÇIKLAMA BENİM BİLGİM DIŞINDA,
Ş. KARAAĞAÇ İLÇE BAŞKANININ KENDİ FİKİRLERİDİR”
Başkan Şenses, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “1 Ağustos 2018 tarihinde Isparta yerel haber sitelerinde yer alan haberlere istinaden açıklama yapmam zorunlu hale gelmiştir. 4 İlçe Başkanı adına yapılan açıklamada Senirkent İlçe Başkanı Mehmet Şenses ve teşkilatımızın izni ve bilgisi dahilinde yapılmayan o açıklama tamamen Şarkikaraağaç ilçe başkanının şahsi fikirleri’ni belirtmektedir. Kaldı ki açıklama yapacak olsak kendimiz de teşkilatımız adına açıklama yapabiliriz.
“CEMİL ÇELİK BİZİ KENDİ SİYASİ
EMELLERİNE ALET ETMEMELİDİR”
Dün yerel sitelerde benim adıma da açıklama yapma gereği duyan Sn. İlçe Başkanımız bizlerin bilgisi, izni ve onayı olmadan bu açıklamayı paylaşarak bizleri zor durumda bırakmıştır. Kendisinin şahsi planları olabilir, bu planlara alet edilecek, kullanılacak insanlar değiliz. Sn. Başkan açıklamayı kendi adına yapsaydı daha doğru olurdu.
“YAPILAN AÇIKLAMANIN ŞAHSIMLA
VE TEŞKİLATIMLA ALAKASI YOK”
Yapılan açıklamanın ne şahsımla ne de teşkilatımla bir alakası bulunmadığını kamuoyuna açıklar, şahsım ve teşkilatım adına açıklamalarda bulunan ilçe başkanının kamuoyu önünde bizlerden özür dilemesi gerektiğini hatırlatırım” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.