Senirkent Belediyesi Kilitli Parke Taşı Üretimine Başladı

GÜNDEM 20.04.2019 - 00:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2874+ kez okundu.
 

Senirkent Belediyesi Kilitli Parke Taşı Üretimine Başladı

KADİR HEYBELİ SENİRKENT'İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK
Kilit parke üretim tesisinde incelemelerde bulunan Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Senirkent Belediyesi bünyesinde kilitli parke taşı üretiminin yeniden hizmet vermeye başladığını söyledi. Kilitli parke taşı ihtiyaçlarını bu tesisten karşılayacaklarını ifade eden Başkan Heybeli, üretim tesisinde bulunan makinelerin bakım ve onarımları yapılarak yeniden üretime başladık. Üretilen kilitli parke taşlarımızı merkez ve mahallelerimizde ihtiyacımıza göre kullanacağız” dedi.      
KADİR HEYBELİ SENİRKENT'İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Kilit parke üretim tesisinde incelemelerde bulunan Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Senirkent Belediyesi bünyesinde kilitli parke taşı üretiminin yeniden hizmet vermeye başladığını söyledi.
Kilitli parke taşı ihtiyaçlarını bu tesisten karşılayacaklarını ifade eden Başkan Heybeli, üretim tesisinde bulunan makinelerin bakım ve onarımları yapılarak yeniden üretime başladık. Üretilen kilitli parke taşlarımızı merkez ve mahallelerimizde ihtiyacımıza göre kullanacağız” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.