Senir’e Özel İdare’den asfalt

12.11.2019 - 18:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1980+ kez okundu.
 

Senir’e Özel İdare’den asfalt

Senir Belediyesi Özel İdare ile yapılan protokolle asfaltına kavuştu.
 Senir Belediyesi Özel İdare ile yapılan protokolle asfaltına kavuştu.  Senir Belediyesinde geçtiğimiz yıllarda altyapı ve kanalizasyon çalışmaları sonrası adeta köstebek yuvasına dönen anayol güzergâhı Özel İdare ile yapılan protokol kapsamında asfaltlandı. Lavanta turizminde önemli bir nokta olan Senir’de 3.5 kilometrelik güzergah da asfaltlama çalışması tamamlandı. Senir Belediye Başkanı Tayfun Borazancı,  “Sayın Valimizin de talimatıyla yolumuz Özel İdare ekipleri tarafından asfaltlama çalışmları başladı. Biliyorsunuz lavanta turizmi kapsamında önemli bir güzergâh. Misafirlerimizin rahat bir şekilde lavanta bahçelerine ulaşımın sağlanması yönünde önemli bir hizmet yapılmış oldu. Bu konuda bizden desteğini esirgemeyen Milletvekillerimize, Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu’na, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu’na ve Özel İdare personeline Senir Beldesi halkı adına teşekkür ederim” dedi.         
Senir Belediyesi Özel İdare ile yapılan protokolle asfaltına kavuştu.

 Senir Belediyesi Özel İdare ile yapılan protokolle asfaltına kavuştu. 

Senir Belediyesinde geçtiğimiz yıllarda altyapı ve kanalizasyon çalışmaları sonrası adeta köstebek yuvasına dönen anayol güzergâhı Özel İdare ile yapılan protokol kapsamında asfaltlandı. Lavanta turizminde önemli bir nokta olan Senir’de 3.5 kilometrelik güzergah da asfaltlama çalışması tamamlandı. Senir Belediye Başkanı Tayfun Borazancı,  “Sayın Valimizin de talimatıyla yolumuz Özel İdare ekipleri tarafından asfaltlama çalışmları başladı. Biliyorsunuz lavanta turizmi kapsamında önemli bir güzergâh. Misafirlerimizin rahat bir şekilde lavanta bahçelerine ulaşımın sağlanması yönünde önemli bir hizmet yapılmış oldu. Bu konuda bizden desteğini esirgemeyen Milletvekillerimize, Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu’na, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu’na ve Özel İdare personeline Senir Beldesi halkı adına teşekkür ederim” dedi.       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.