SENİR'DE BOZUK VE BAKIMSIZ YOLLAR YENİLENİYOR

09.10.2019 - 15:17, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1789+ kez okundu.
 

SENİR'DE BOZUK VE BAKIMSIZ YOLLAR YENİLENİYOR

SENİR'DE BOZUK VE BAKIMSIZ YOLLAR YENİLENİYOR
Senir Belediyesi, bozuk ve bakımsız yolları yenileyerek kilitli parke taşı ve asfaltlama yapıyor. Senir Belediyesi ekipleri, kanalizasyon çalışmaları esnasında bozulan cadde ve ara sokakları daha modern hale getirmek için çalışıyor. Kasaba halkının yazın tozdan kışın da çamurdan kurtarmak için cadde ve yollara kilitli parke taşı ve yama asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Senir Belediye Başkanı Tayfun Borazancı; 'Alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yollarımızı ihtiyaç göre kilitli parke taşı ve asfaltlama çalışmaları yaparak vatandaşlarımızı mağdur etmiyoruz. Belediyemizin imkanlar dahilinde çalışmalarımız devam ediyor. Kasabamızın geleceği için değişik projelerimizi hayata geçireceğiz. Canla başla çalışıp söz verdiğimiz her işi yapıp tamamlayacağız. Vatandaşlarımızdan ve  muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirip yollarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber zaman zaman ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın duasıyla, desteğiyle bu yola çıktık. Gönüllerdeki sevgiyi her geçen gün ziyadeleştirip sevgiyle, muhabbetle hep birlikte Senirli hemşehrilerimize  hizmet edeceğiz” dedi. Halkımız bize güvensin güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Senir halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Bu süreçte Kasabamıza daha güzel hizmetler verme adına yaptığımız projelere destek veren Isparta Valimiz Sayın Ömer Seymenoğlun'a, Belediyemizin ihtiyaç duyduğunda İş makinası desteği veren Özel idaremiz Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu'na ve çalışma arkadaşlarına, özveri ile çalışan tüm Belediye personelimize, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarıma ve Muhtarlarımıza da çok teşekkür ediyorum dedi.
SENİR'DE BOZUK VE BAKIMSIZ YOLLAR YENİLENİYOR

Senir Belediyesi, bozuk ve bakımsız yolları yenileyerek kilitli parke taşı ve asfaltlama yapıyor.

Senir Belediyesi ekipleri, kanalizasyon çalışmaları esnasında bozulan cadde ve ara sokakları daha modern hale getirmek için çalışıyor.

Kasaba halkının yazın tozdan kışın da çamurdan kurtarmak için cadde ve yollara kilitli parke taşı ve yama asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Senir Belediye Başkanı Tayfun Borazancı; 'Alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yollarımızı ihtiyaç göre kilitli parke taşı ve asfaltlama çalışmaları yaparak vatandaşlarımızı mağdur etmiyoruz.

Belediyemizin imkanlar dahilinde çalışmalarımız devam ediyor. Kasabamızın geleceği için değişik projelerimizi hayata geçireceğiz. Canla başla çalışıp söz verdiğimiz her işi yapıp tamamlayacağız. Vatandaşlarımızdan ve  muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirip yollarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber zaman zaman ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın duasıyla, desteğiyle bu yola çıktık. Gönüllerdeki sevgiyi her geçen gün ziyadeleştirip sevgiyle, muhabbetle hep birlikte Senirli hemşehrilerimize  hizmet edeceğiz” dedi. Halkımız bize güvensin güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Senir halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Bu süreçte Kasabamıza daha güzel hizmetler verme adına yaptığımız projelere destek veren Isparta Valimiz Sayın Ömer Seymenoğlun'a, Belediyemizin ihtiyaç duyduğunda İş makinası desteği veren Özel idaremiz Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu'na ve çalışma arkadaşlarına, özveri ile çalışan tüm Belediye personelimize, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarıma ve Muhtarlarımıza da çok teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.