Şehir içi yolcu taşıma işi ihale edilecektir

GÜNDEM 24.02.2021 - 00:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2827+ kez okundu.
 

Şehir içi yolcu taşıma işi ihale edilecektir

Şehir içi yolcu taşıma işi ihale edilecektir
BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,  Kayseri Havalimanı – Şehir Merkezi - Otogar ve tersi yönde yapılacak yolcu taşıma hizmeti, ilanda belirtilen muhammen kira bedeli üzerinden açık ihale usulü ile ihale edilerek 31.12.2021 tarihine kadar kiraya verilecek.  İhaleye iştirak edecekler 50.000.-TL (EllibinTL) geçici teminat vereceklerdir. İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Şehir içi yolcu taşıma işi ihale edilecektir

BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

 Kayseri Havalimanı – Şehir Merkezi - Otogar ve tersi yönde yapılacak yolcu taşıma hizmeti, ilanda belirtilen muhammen kira bedeli üzerinden açık ihale usulü ile ihale edilerek 31.12.2021 tarihine kadar kiraya verilecek.  İhaleye iştirak edecekler 50.000.-TL (EllibinTL) geçici teminat vereceklerdir.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.