Şehir Hastanesi önündeki üst geçit tamamlanmak üzere

GÜNDEM 29.01.2020 - 10:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2241+ kez okundu.
 

Şehir Hastanesi önündeki üst geçit tamamlanmak üzere

Şehir Hastanesi önündeki üst geçit tamamlanmak üzere
  Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in seçim vaatleri arasında yer alan Şehir Hastanesi önü üst geçidinin montaj çalışmaları sürüyor. Çalışmaların çelik konstrüksiyon kısımlarında sona doğru yaklaşıldı. İşte ayrıntılar.. Fabrikada imalatı yapıldıktan sonra Isparta’ya getirilen metal malzemelerle montaj çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda çelik konstrüksiyon çalışmalarında sona doğru yaklaşıldı. Çelik konstrüksiyonların tamamlanmasının ardından üst geçidin asansör ve çevre düzenleme çalışması olacak. Çelik kısımların tamamlanması ile üst geçidin vatandaşların geçişine açılması bekleniyor. Kısa süre içerisinde hizmete açılacak olan üst geçit ile yayaların hastaneden eczaneye geçişleri daha kolay olacak.
Şehir Hastanesi önündeki üst geçit tamamlanmak üzere

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in seçim vaatleri arasında yer alan Şehir Hastanesi önü üst geçidinin montaj çalışmaları sürüyor. Çalışmaların çelik konstrüksiyon kısımlarında sona doğru yaklaşıldı. İşte ayrıntılar..

Fabrikada imalatı yapıldıktan sonra Isparta’ya getirilen metal malzemelerle montaj çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda çelik konstrüksiyon çalışmalarında sona doğru yaklaşıldı. Çelik konstrüksiyonların tamamlanmasının ardından üst geçidin asansör ve çevre düzenleme çalışması olacak. Çelik kısımların tamamlanması ile üst geçidin vatandaşların geçişine açılması bekleniyor. Kısa süre içerisinde hizmete açılacak olan üst geçit ile yayaların hastaneden eczaneye geçişleri daha kolay olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.