SDÜ'yü Nefes Aldıracak Ödenek

EĞİTİM 17.08.2015 - 13:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2112+ kez okundu.
 

SDÜ'yü Nefes Aldıracak Ödenek

Mali olarak sıkıntıları bulunan SDÜ'YE Maliye Bakanlığı 7 milyon lira gönderiyor. 2015 yılı ödeneğinin önemli bir bölümünü yılın ilk 6 aylık dönemi dolmadan harcayan SDÜ'YE önemli ekonomik kaynak. Maliye Bakanlığı SDÜ'ye 7 milyon liralık ek kaynak gönderiyor. Bu hafta içinde hesaba geçecek para ile üniversite önemli oranda rahatlayacak. 7 milyon liranın özellikle cari harcamalarda kullanılacağı öğrenildi. 7 milyon liralık ödeneğin çıkarılmasında Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Ispartalı hemşehrimiz İsa Coşkun'un büyük katkıları bulunuyor. Edinilen bilgilere göre, Kasım ayı gibi SDÜ'YE yeni bir ek ödenek çıkacağı belirtiliyor. Öte yandan, SDÜ yönetimi bugün Ankara'ya çıkarma yaptı.SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı, Rektör Yardımcıları, daire başkanları Maliye ve Kalkınma Bakanlığı'nda 2016 bütçesi ile ilgili görüşmeye gitti. SDÜ yönetimi 2106 bütçesindeki yatırım kalemini artırmaya çalışacaklar.

Mali olarak sıkıntıları bulunan SDÜ'YE Maliye Bakanlığı 7 milyon lira gönderiyor.

2015 yılı ödeneğinin önemli bir bölümünü yılın ilk 6 aylık dönemi dolmadan harcayan SDÜ'YE önemli ekonomik kaynak. Maliye Bakanlığı SDÜ'ye 7 milyon liralık ek kaynak gönderiyor. Bu hafta içinde hesaba geçecek para ile üniversite önemli oranda rahatlayacak. 7 milyon liranın özellikle cari harcamalarda kullanılacağı öğrenildi. 7 milyon liralık ödeneğin çıkarılmasında Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Ispartalı hemşehrimiz İsa Coşkun'un büyük katkıları bulunuyor. Edinilen bilgilere göre, Kasım ayı gibi SDÜ'YE yeni bir ek ödenek çıkacağı belirtiliyor.

Öte yandan, SDÜ yönetimi bugün Ankara'ya çıkarma yaptı.SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı, Rektör Yardımcıları, daire başkanları Maliye ve Kalkınma Bakanlığı'nda 2016 bütçesi ile ilgili görüşmeye gitti. SDÜ yönetimi 2106 bütçesindeki yatırım kalemini artırmaya çalışacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.