SDÜ Rektörlüğünde sürpriz gelişme

GÜNDEM 25.05.2019 - 14:34, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1925+ kez okundu.
 

SDÜ Rektörlüğünde sürpriz gelişme

SDÜ Rektörlüğünde sürpriz gelişme
Perşembe gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11 üniversitenin rektörünün atanması üzerine başlayan merak devam ediyor. Isparta kamuoyu Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörünün neden atanmadığını ve kimin atanacağını merak ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. SDÜ Rektör adaylarından Prof. Dr. Arif Emre Özgür ve Prof. Dr. İbrahim Barut bir gün arayla YÖK'e çağrıldı. Her iki ismin YÖK'e çağrılmasının sürpriz olduğu özellikle Prof. Dr. İbrahim Barut'un şansının yüksek olduğu belirtiliyor. Prof. Dr. Arif Emre Özgür  Prof. Dr. İbrahim Barut  
SDÜ Rektörlüğünde sürpriz gelişme
Perşembe gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11 üniversitenin rektörünün atanması üzerine başlayan merak devam ediyor.
Isparta kamuoyu Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörünün neden atanmadığını ve kimin atanacağını merak ederken sürpriz bir gelişme yaşandı.
SDÜ Rektör adaylarından Prof. Dr. Arif Emre Özgür ve Prof. Dr. İbrahim Barut bir gün arayla YÖK'e çağrıldı.
Her iki ismin YÖK'e çağrılmasının sürpriz olduğu özellikle Prof. Dr. İbrahim Barut'un şansının yüksek olduğu belirtiliyor.

Prof. Dr. Arif Emre Özgür 



Prof. Dr. İbrahim Barut
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.