SDÜ’DE YÜZ YÜZE EĞİTİM OLACAK MI?

GÜNDEM 16.02.2021 - 22:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2007+ kez okundu.
 

SDÜ’DE YÜZ YÜZE EĞİTİM OLACAK MI?

SDÜ’DE YÜZ YÜZE EĞİTİM OLACAK MI?
Sağlık Bakanlığımız Bilim Kurulu’nun tavsiye kararları ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığımızın açıklamaları çerçevesinde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılı için Üniversitemiz Senatosu tarafından Hibrit (Karma) Eğitim Modeli ile eğitim yapma kararı alınmıştır. Uygulama ağırlıklı eğitimin yürütüldüğü: 1- Tıp Fakültesi, 2- Diş Hekimliği Fakültesi, 3- Güzel Sanatlar Fakültesi, 4- Spor Bilimleri Fakültesi, 5- İlahiyat Fakültesi Hazırlık Eğitimi ile Lisansüstü eğitim veren; 6- Sosyal Bilimler Enstitüsü, 7- Fen Bilimleri Enstitüsü, 8- Sağlık Bilimleri Enstitü, 9- Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 10- Güzel Sanatlar Enstitüsü ile 11- Uygulama ağırlıklı eğitim veren diğer birimlerimizde Hibrit Eğitim Modeli çerçevesinde yüz yüze dersler yapılabilecektir. 12- Diğer tüm akademik birimlerimizde Teorik ağırlıklı dersler ise uzaktan eğitim yöntemi ile yapılmaya devam edecektir. İl Hıfzıssıhha Kurulumuzun olası kararları, Pandeminin seyri ve aşılama çalışmalarının hızına göre Senatomuzun almış olduğu kararlarda değişiklik yapılması mümkündür. Ayrıntılı bilgi için ilgili akademik birim web sayfalarına bakılması gerekmektedir. Öğrencilerimize, öğretim elemanlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur. SDÜ Rektörlüğü
SDÜ’DE YÜZ YÜZE EĞİTİM OLACAK MI?

Sağlık Bakanlığımız Bilim Kurulu’nun tavsiye kararları ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığımızın açıklamaları çerçevesinde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılı için Üniversitemiz Senatosu tarafından Hibrit (Karma) Eğitim Modeli ile eğitim yapma kararı alınmıştır.

Uygulama ağırlıklı eğitimin yürütüldüğü:

1- Tıp Fakültesi,

2- Diş Hekimliği Fakültesi,

3- Güzel Sanatlar Fakültesi,

4- Spor Bilimleri Fakültesi,

5- İlahiyat Fakültesi Hazırlık Eğitimi

ile Lisansüstü eğitim veren;

6- Sosyal Bilimler Enstitüsü,

7- Fen Bilimleri Enstitüsü,

8- Sağlık Bilimleri Enstitü,

9- Eğitim Bilimleri Enstitüsü,

10- Güzel Sanatlar Enstitüsü ile

11- Uygulama ağırlıklı eğitim veren diğer birimlerimizde

Hibrit Eğitim Modeli çerçevesinde yüz yüze dersler yapılabilecektir.

12- Diğer tüm akademik birimlerimizde Teorik ağırlıklı dersler ise uzaktan eğitim yöntemi ile yapılmaya devam edecektir.

İl Hıfzıssıhha Kurulumuzun olası kararları, Pandeminin seyri ve aşılama çalışmalarının hızına göre Senatomuzun almış olduğu kararlarda değişiklik yapılması mümkündür.

Ayrıntılı bilgi için ilgili akademik birim web sayfalarına bakılması gerekmektedir. Öğrencilerimize, öğretim elemanlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SDÜ Rektörlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.