Sdü'de Model Rüzgarı

YAŞAM 12.12.2015 - 13:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2835+ kez okundu.
 

Sdü'de Model Rüzgarı

Süleyman Demirel Üniversitesinde Model Rüzgarı Esti. Alternatif Rock Müziğinin parlayan yıldızı Model Grubu, Süleyman Demirel Üniversitesinde sevenleriyle buluştu. Doğu Yerleşkesi 19 Mayıs Öğrenci Meydanı ve Açık Hava Tiyatrosu’nda verilen konserde, “Değmesin Ellerimiz”, “Yalnızlık Senfonisi”, “Bir Melek Vardı” gibi sevilen şarkılarını binlerce gençle birlikte seslendiren Model Grubu, müzikleri ve sahne performansıyla müzikseverlerin beğenisini topladı. Konsere Rektör Çarıkçı'nın da katıldığı coşkuya ortak olduğu görüldü.

Süleyman Demirel Üniversitesinde Model Rüzgarı Esti.

Alternatif Rock Müziğinin parlayan yıldızı Model Grubu, Süleyman Demirel Üniversitesinde sevenleriyle buluştu.

Doğu Yerleşkesi 19 Mayıs Öğrenci Meydanı ve Açık Hava Tiyatrosu’nda verilen konserde, “Değmesin Ellerimiz”, “Yalnızlık Senfonisi”, “Bir Melek Vardı” gibi sevilen şarkılarını binlerce gençle birlikte seslendiren Model Grubu, müzikleri ve sahne performansıyla müzikseverlerin beğenisini topladı.

Konsere Rektör Çarıkçı'nın da katıldığı coşkuya ortak olduğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.