SAV KASABASINDA GENÇLERDEN YÜRÜYÜŞ

SİYASET 07.04.2019 - 13:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1778+ kez okundu.
 

SAV KASABASINDA GENÇLERDEN YÜRÜYÜŞ

Sav’da bir grup genç, Belediye Başkanlığı seçimini kaybeden MHP’li Mustafa Avşar’a vefa gösterdi. Savlı gençler, ‘Elbet Birgün buluşacağız’ gibi pankartlarla yürüdüler. Sevilen, dürüst, çalışkan Başkan Mustafa Avşar’ın mağlubiyeti çok ses getirdi. Gençler ellerindeki pankartlarla gece yarısı sloganlar atarak yürüyüşe çıktı. Grup adına yapılan açıklamada; "Şaibesiz dürüst başkan için kasaba meydanlığından evine kadar teşekkür yürüyüşü düzenliyoruz. Herkes Başkan olabilir her türlü oyunu dener ve kazanır. Ama dürüst bir şekilde çalışıp herkes gönüllerin başkanı olama. Sen kaybetmedin, Sav kaybetti"

Sav’da bir grup genç, Belediye Başkanlığı seçimini kaybeden MHP’li Mustafa Avşar’a vefa gösterdi. Savlı gençler, ‘Elbet Birgün buluşacağız’ gibi pankartlarla yürüdüler.

Sevilen, dürüst, çalışkan Başkan Mustafa Avşar’ın mağlubiyeti çok ses getirdi. Gençler ellerindeki pankartlarla gece yarısı sloganlar atarak yürüyüşe çıktı. Grup adına yapılan açıklamada; "Şaibesiz dürüst başkan için kasaba meydanlığından evine kadar teşekkür yürüyüşü düzenliyoruz. Herkes Başkan olabilir her türlü oyunu dener ve kazanır. Ama dürüst bir şekilde çalışıp herkes gönüllerin başkanı olama. Sen kaybetmedin, Sav kaybetti"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.