SAV KASABASI, ŞANTİYEYE DÖNDÜ

GÜNDEM 20.05.2019 - 17:54, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2893+ kez okundu.
 

SAV KASABASI, ŞANTİYEYE DÖNDÜ

SAV KASABASI, ŞANTİYEYE DÖNDÜ
Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, kasabada göreve gelmelerinin ardından hummalı bir çalışma başlattıklarını belirterek; “İçme suyundan, kanalizasyona, doğalgazdan yeni yol çalışmalarına kadar bir çok soruna el attık. Kasaba şuanda adeta şantiye gibi” dedi 31 Mart Yerel Seçimlerinde Isparta merkeze bağlı Sav Kasabasında Ak Parti’den Belediye Başkanı seçilen Şakir İpekçi, kasabada çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. BAŞKAN İPEKÇİ’DEN ÇALIŞMALARA YERİNDE İNCELEME Başkan İpekçi, geçtiğimiz gün yanına Belediye Meclis Üyeleri ve Belediyenin teknik personelini de alarak hem çalışma yapılan yerlerde hem de çalışma yapılacak alanlarda incelemede bulundu. İPEKÇİ; “ÇALIŞMALARA HEMEN BAŞLADIK VE YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ” Göreve seçilmesinin ardından hemen hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını ifade eden Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Kasabamızda ilk olarak eksikleri belirledik. Yapacağımız projeleri masaya yatırdık. Belediye olarak kendi imkanlarımızla yapabileceğimiz çalışmaları yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. İnşaallah büyük projelerin hayata geçirilmesi için de en kısa zamanda ihaleye çıkacağız ve Allah nasip ederse ihalenin hemen ardından da inşaatlara başlayacağız.  “EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Bu doğrultuda; Kasaba merkezinde gerçekleştirilen kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz çalışmaları hali hazırda devam ediyor. Bu yaptığımız ve yapacağımız projelerle ilgili olarak gerek ödenek tahsisi sağlanmasında gerekse ödeneklerin aktarılmasında büyük katkıda bulunan Milletvekillerimiz TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, YSK Üyesi Recep Özel ve TBMM Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Uğur Gözgöz’e ve kurum amirlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca, her zaman özverileriyle gurur duyduğum Sav Belediyesi personelime tüm hemşehrilerim adına teşekkür ederim. Sav’ın 100 yıllık sağlıklı altyapı gündemini siz değerli vatandaşlarımızın sabrı ve bu kadroların emekleriyle teminat altına alıyoruz” dedi. 
SAV KASABASI, ŞANTİYEYE DÖNDÜ

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, kasabada göreve gelmelerinin ardından hummalı bir çalışma başlattıklarını belirterek; “İçme suyundan, kanalizasyona, doğalgazdan yeni yol çalışmalarına kadar bir çok soruna el attık. Kasaba şuanda adeta şantiye gibi” dedi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Isparta merkeze bağlı Sav Kasabasında Ak Parti’den Belediye Başkanı seçilen Şakir İpekçi, kasabada çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

BAŞKAN İPEKÇİ’DEN

ÇALIŞMALARA YERİNDE İNCELEME

Başkan İpekçi, geçtiğimiz gün yanına Belediye Meclis Üyeleri ve Belediyenin teknik personelini de alarak hem çalışma yapılan yerlerde hem de çalışma yapılacak alanlarda incelemede bulundu.

İPEKÇİ; “ÇALIŞMALARA HEMEN BAŞLADIK

VE YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Göreve seçilmesinin ardından hemen hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını ifade eden Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Kasabamızda ilk olarak eksikleri belirledik. Yapacağımız projeleri masaya yatırdık. Belediye olarak kendi imkanlarımızla yapabileceğimiz çalışmaları yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. İnşaallah büyük projelerin hayata geçirilmesi için de en kısa zamanda ihaleye çıkacağız ve Allah nasip ederse ihalenin hemen ardından da inşaatlara başlayacağız. 

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bu doğrultuda; Kasaba merkezinde gerçekleştirilen kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz çalışmaları hali hazırda devam ediyor. Bu yaptığımız ve yapacağımız projelerle ilgili olarak gerek ödenek tahsisi sağlanmasında gerekse ödeneklerin aktarılmasında büyük katkıda bulunan Milletvekillerimiz TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, YSK Üyesi Recep Özel ve TBMM Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Uğur Gözgöz’e ve kurum amirlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca, her zaman özverileriyle gurur duyduğum Sav Belediyesi personelime tüm hemşehrilerim adına teşekkür ederim. Sav’ın 100 yıllık sağlıklı altyapı gündemini siz değerli vatandaşlarımızın sabrı ve bu kadroların emekleriyle teminat altına alıyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.