SAV'A YENİ ÇÖP ARACI

GÜNDEM 19.10.2019 - 17:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2526+ kez okundu.
 

SAV'A YENİ ÇÖP ARACI

SAV'A YENİ ÇÖP ARACI
Sav Kasabasına Belediye Başkanı Başkanı Şakir İpekçi'nin girişimleri ile bir çöp aracı kazandırıldı.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe alınan çöp aracı kasabaya getirildi. Önümüzdeki günlerde ise 50 adet çöp konteyneri de gelecek. Konu ile ilgili Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi şu açıklamayı yaptı: ".C Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un Geçtiğimiz Aylarda Isparta’mızı Ziyareti Esnasında Sözünü Aldığımız Çöp Kamyonumuzu Teslim Aldık.Bakanımız Murat Kurum’a ve Bu Hizmetlerde Emeği Geçen Herkese Kasabam Adına Ayrı Ayrı Teşekkürlerimi Sunuyorum.Ayrıca Bakanımızdan Aldığımız Bir Diğer Söz Olan 50 Adet Çöp Konteynır da En Kısa Zamanda Cennet Beldemize Kazandırılacak. Daha Temiz, Daha Güzel Bir Sav;Isparta;Türkiye Kısacası Daha Temiz Bir Memleket İçin Doğayı ve Çevreyi Özenli Kullanalım. Çöpleri Yere Atmayalım. Çöpleri Çöp Kutusuna Atalım ve Çevreyi Kirletenleri Uyaralım."
SAV'A YENİ ÇÖP ARACI

Sav Kasabasına Belediye Başkanı Başkanı Şakir İpekçi'nin girişimleri ile bir çöp aracı kazandırıldı.

 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe alınan çöp aracı kasabaya getirildi. Önümüzdeki günlerde ise 50 adet çöp konteyneri de gelecek. Konu ile ilgili Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi şu açıklamayı yaptı: ".C Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un Geçtiğimiz Aylarda Isparta’mızı Ziyareti Esnasında Sözünü Aldığımız Çöp Kamyonumuzu Teslim Aldık.Bakanımız Murat Kurum’a ve Bu Hizmetlerde Emeği Geçen Herkese Kasabam Adına Ayrı Ayrı Teşekkürlerimi Sunuyorum.Ayrıca Bakanımızdan Aldığımız Bir Diğer Söz Olan 50 Adet Çöp Konteynır da En Kısa Zamanda Cennet Beldemize Kazandırılacak.

Daha Temiz, Daha Güzel Bir Sav;Isparta;Türkiye Kısacası Daha Temiz Bir Memleket İçin Doğayı ve Çevreyi Özenli Kullanalım. Çöpleri Yere Atmayalım. Çöpleri Çöp Kutusuna Atalım ve Çevreyi Kirletenleri Uyaralım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.